ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.13

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!‏

Αγαπητό Ολύμπια,

Αναρωτιέμαι γιατί κανείς, μα κανείς δεν μιλάει για ότι συμβαίνει από χτες στην Ιταλία όπου όλα τα κινήματα ενώθηκαν κάτω από την ομπρέλα του κυημάτων των ” Forconi « και μπλόκαραν όλες τις
πόλεις της χώρας για να αντιδράσουν για τον προϋπολογισμό. Γίνεται χαμός και η αντίσταση θα είναι διαρκείας, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν , έχουν καταλάβει σιδηροδρομικούς σταθμούς, πολυεθνικές, ο εθνικός οργανισμός είσπραξης Equitalia, μέχρι που η αστυνομία έβγαλε τα κράνη… και ενώθηκε με τους διαδηλωτές. Μήπως φοβούνται όλοι να το δημοσιεύσουν για να μην σηκωθούμε από το καναπέ και να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε ?

Συγνώμη για τα συντακτικά αλλά είμαι και εγώ Ιταλός, Omar.
tgcom24.mediaset.it

1 σχόλιο:

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ είπε...

Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ (ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!) ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τώρα αναρωτιόμουν γιατί τόση αποσιώπηση τόσο από τα κανάλια της διαπλοκής όσο και από την αριστερά!!! της όλο και μαζικότερης και δυναμικής εξελισσόμενης εξέγερσης στην Ιταλία!
Τώρα διάβασα και ...αφ΄υψηλού επικρίσεις, γιατί λέει ...πρωτοστατούν αντιδραστικοί ...και όχι ..."δραστικοί"! Χα!!!!!!
ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΥΤΟ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ, ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ;;;!!! (ΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ;... ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ..."ΕΛΙΑΣ";...) ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΕΚΦΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΚΙ;;;... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!.... Ο αλητήριος Ναπολιτάνο, πάλαι ποτέ "κομμουνιστής της ανανέωσης" μέλος του π.γ. του ΚΚΙ, κατάντησε υπέρτατος θεματοφύλακας του ιταλικού καπιταλισμού! Πρόεδρος της "δημοκρατίας" του!... Κι εδώ μερικοί, αντί να αναρωτιούνται γιαυτήν την κατάντια της ιταλικής (και όχι μόνο) "αριστεράς", κατηγορούν αφ΄υψηλού ως... αντιδραστικούς αυτούς που ξεσηκώνονται!!! Αν ξεσηκώνονταν όμως πάλι σε καμιά ,αν υπήρχε..., σοσιαλιστικής οικονομικής δομής χώρα, με τίποτα εκφυλισμένους γραφειοκράτες της νομενκλατούρας τύπου Γκορμπατσώφ, Γέλτσιν, ή πράκτορες σαν τον Βαλέσα, θα τους χειροκροτούσαν ολόψυχα μαζί με τους ηγέτες του "ελεύθερου κόσμου" όπως ακριβώς έκαναν και πριν... Πάλι και εκεί θα "μπέρδευαν" την όντως επιτακτικά κρίσιμη ανάγκη σοσιαλιστικού εκδημοκρατισμού, με την διενεργούμενη άγρια και απάνθρωπη καπιταλιστικοποίηση...
Κώστας Ντουντουλάκης, Χανιά