ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.13

ΑΔΩΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ή ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???

 
Στα δικαστήρια "σέρνουν" το ΠΑΣΟΚ οι απλήρωτοι υπάλληλοί του - Οι περίπου 120 απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν μέσω της δικαστικής οδού τις απλήρωτες οφειλές τους... 

Το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να πληρώσει μαζί με τους νόμιμους τόκους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας και δουλεύουν δύο ημέρες την εβδομάδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι περίπου...
120 υπάλληλοι της Χαριλάου Τρικούπη έδωσαν εντολή σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας που εξειδικεύεται στις εργατικές υποθέσεις προκειμένου να καταθέσει αγωγές κατά του ΠΑΣΟΚ στα δικαστήρια. Οι εργαζόμενοι με τις αγωγές τους διεκδικούν τα χρωστούμενα που ανέρχονται περίπου στα 540.000 ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους.

Αναφέρεται επίσης πως οι εργαόμενοι στο ΠΑΣΟΚ θα επικαλεσθούν ότι είναι παράνομο το καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας και ότι μπήκαν σε αυτό το καθεστώς με μονομερή απόφαση του κόμματος. Σε περίπτωση που δικαιωθούν, το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να καταβάλει για τους 120 υπαλλήλους που απασχολεί, περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους υπερημερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: