ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.13

Έκαψαν το σπίτι του Κ. Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους. Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός


 
Από εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο μπαλκόνι, προκλήθηκε η πυρκαγιά στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία που έκαναν αρχικά οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος και στη συνέχεια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εμπρηστικό μηχανισμό μπροστά στη μπαλκονόπορτα, από την έξω πλευρά, χωρίς να την παραβιάσουν.
Η πυρκαγιά, που προκλήθηκε από την πυροδότηση του μηχανισμού, εισχώρησε στο εσωτερικό του σπιτιού όπου προκάλεσε ζημιές προκαλώντας ταυτόχρονα ενεργοποίηση του συναγερμού λόγω του καπνού, απ’ όπου και κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική.
Επί τόπου έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν τη φωτιά, ενώ από το μπαλκόνι περισυνελέγησαν υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, μεταξύ των οποίων και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία θα ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Στον τόπο του συμβάντος βρίσκονται αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ανέλαβε την υπόθεση καθώς και της Πυροσβεστικής με εισαγγελέα, που παρακολουθεί την πορεία των ερευνών.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ekapsan_to_spiti_toy_kwsta_shmith

Δεν υπάρχουν σχόλια: