ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

Επίσημη γλώσσα η τουρκική στα Σκόπια - Και ο Ε.Βενιζέλος τους κάνει αβάντα για το όνομα


Επίσημη γλώσσα η τουρκική στα Σκόπια που επισκέφθηκε πρόσφατα ο υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος εν μέσω διαμαρτυριών για την καπηλεία από την Ελλάδα της Μακεδονικής ιστορίας.

Αρχικά, διατυπώθηκε αίτημα από δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους στο δήμο Τσαΐρ των Σκοπίων, να γίνει επίσημη γλώσσα η τουρκική και να τεθεί σε ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, İzzet Meciti, ήταν θετικός στο αίτημα και με την υποστήριξη των 24 μελών του δημοτικού συμβουλίου η τουρκική γλώσσα έγινε επίσημη.

Σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους των Σκοπίων, μια μειονοτική γλώσσα για να γίνει επίσημη σε κάποιο δήμο θα πρέπει η μειονότητα να είναι μεγαλύτερη από το 20% του πληθυσμού. Ωστόσο, η απόφαση αυτή που ελήφθη ομόφωνα, θεωρείται έγκυρη ανεξάρτητα από το ποσοστό της μειονότητας στο δήμο.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ότι οι Τούρκοι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να εκφράζονται στην τουρκική γλώσσα, οι αποφάσεις του δήμου να βγαίνουν και στην τουρκική γλώσσα και στα σχολεία του δήμου θα υπάρχει η δυνατότητα διδασκαλίας της τουρκικής. Επίσης, όλη η αλληλογραφία του Δήμου με τουρκικούς δήμους, θα γίνεται στην τουρκική γλώσσα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: