ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

Μπογδάνος: Τον κατούρησε ο καλεσμένος του και κόπηκε η εκπομπή!


BOGDANOS

Σε επανάληψη είδαμε Μπογδάνο το βράδυ της Τετάρτης και η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι «κόπηκε»…
Η αλήθεια είναι ότι όντως κόπηκε όχι η εκπομπή συνολικά, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή, διότι ο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ούρησε μέσα στο πλατό!
Συγκεκριμένα, άνοιξε το παντελόνι του, μέσα στο στούντιο, ούρησε και σταμάτησε το γύρισμα! Ο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή «Ευθέως» ήταν ο γνωστός στο Διαδίκτυο ως Ponzi!
Οι δυο, λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και κάποια στιγμή ο καλεσμένος σηκώνεται όρθιος και άρχισε να φωνάζει «κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους…»
Όπως ήταν φυσικό η εκπομπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, για αυτό και εχθές το βράδυ που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί προβλήθηκαν αποσπάσματα από παλαιότερα επεισόδια του «Ευθέως»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: