ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΑΘΗΚΕ Η "ΕΛΙΑ"...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΟΥΝΤΟΦΑΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ


57172
Απαντώντας στις φήμες που τον θέλουν ως υποψήφιο για το ευρωκοινοβούλιο πως κάτι τέτοιο είναι πρόωρο, αφού ακόμη εξελίσσεται η συζήτηση για την Κεντροαριστερά… Δηλώνοντας στενοχωρημένος για την μη συμμετοχή των «58» στο ψηφοδέλτιο και αναφερθείς στην απόφαση του ΣτΕ για το κλείσιμο της ΕΡΤ, οαρμόδιος υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη, σχολίασε και την κίνηση του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη υπό τον τίτλο «Το Ποτάμι».
Κληθείς να σχολιάσει την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο κ. Καψής είπε: “Καλός συνάδελφος, αγαπημένος, από εκεί και πέρα το να κάνεις ένα κόμμα είναι πολύ μεγαλύτερη ιστορία. Να περιμένουμε να δούμε τί υπάρχει από κάτω, γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο που ξέρουμε είναι μια δήλωση προθέσεων. Δεν αρκεί για ένα κόμμα, χρειάζεται πολύ περισσότερα και αυτά πρέπει να περιμένουμε να τα δούμε… Επαναλαμβάνω μια απλή δήλωση προθέσεων δεν φτάνει σε τίποτα”.
Ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν ως υποψήφιο για το ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Καψής απάντησε χαρακτηριστικά: “Είναι πρόωρο αυτό. Αυτή τη στιγμή ακόμη υπάρχει μία συζήτηση για την Κεντροαριστερά. Στενoχωρήθηκα που οι «58» δεν θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα σημάνει το αντίθετο, ότι σταματούν οι προσπάθειες. Θα δούμε πώς θα αποφασιστεί πια η συγκρότηση αυτού του νέου ψηφοδελτίου”.
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την συνταγματικότητα του κλεισίματος της ΕΡΤ, ο αρμόδιος υφυπουργός δήλωσε: “Δε νομίζω, τουλάχιστον σ’ αυτό που περίμενε η κυβέρνηση, ότι βγήκε κάτι διαφορετικό. Εξ’ αρχής η κυβέρνηση είχε υποστηρίξει ότι ήταν νόμιμο το κλείσιμο. Νομίζω ότι το ζήτημα, ούτε ήταν, ούτε είναι νομικό, είναι καθαρά πολιτικό. Υπήρχε μία ΕΡΤ η οποία κουβαλούσε πάρα πολλές αμαρτίες, προχωράμε στην εξυγίανση με τη ΝΕΡΙΤ. Όλα τα νομικά ζητήματα πια έχουν λυθεί και νομίζω ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία και για την αντιπολίτευση να αναθεωρήσει πια την στάση της και να πάψει να μποϊκοτάρει, όπως η ίδια λέει, το νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Ο οποίος, όπως έχουμε πει πολλές φορές, έχει στηριχτεί σε ένα Νόμο πολύ πιο προηγμένο και δημοκρατικό, απ’ οτιδήποτε άλλο είχαμε γνωρίσει ποτέ στο παρελθόν σε σχέση με την δημόσια τηλεόραση”.
Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: