ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.14

Πέταξαν μπουκάλια στο αυτοκίνητο του Τόμσεν (βίντεο)

TOMSENcnn

Πανικός το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Η τρόικα κινείται επιλεκτικά υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, γι’ αυτό και έχουν κατασκηνώσει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η προσέλευση των δανειστών, αλλά και η αποχώρησή τους ήταν επεισοδιακή, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές για να φύγει η τρόικα!

Διαδηλωτές τους αποδοκίμασαν, ενώ κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι με νερό την ώρα που έφευγαν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τα μέλη της τριμερούς επιτροπής, με στόχο το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πολ Τόμσεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: