ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.14

Τα ψηφοδέλτια του ΔΟΛ να κερδάνε κι όλοι άλλοι να πάνε να απαυτωθούν !!!


6e659-19-7
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας καθώς το διοικητικό συμβούλιο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη αποφάσισε να…συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου και δύο ευρωψηφοδέλτια.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Σταύρου Ψυχάρη το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών είναι ενήμερο για αυτή την απόφαση και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και η έγκριση νέου δανείου, το οποίο έχει ήδη εκταμιευτεί, ώστε να χρηματοδοτηθεί αυτό το παράτολμο εκλογικό και εκδοτικό εγχείρημα.
Όπως είναι ήδη γνωστό το βασικό ψηφοδέλτιο του ΔΟΛ θα είναι αυτό της «Φασολιάς», με σήμα τον Νίκο Μπίστη, το οποίο η Κίνηση των 58 θα το στηρίξει, τελικά, με τηλεπάθεια. Το δεύτερο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές είναι αυτό του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο θα φέρει το διακριτικό τίτλο: «Για μία άλλη εκπομπή με τον Θεοδωράκη!».
Η λίστα Θεοδωράκη αναμένεται να στελεχωθεί από τους αρθρογράφους του protagon.gr και πολιτικά θα κινηθεί στο χώρο των χαβαλέ νεοφιλελέ. Μάλιστα ο γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος, ενόψει της εκλογής του στο ευρωκοινοβούλιο και της οικονομικής εξασφάλισης του για τα επόμενα πέντε χρόνια, αναμένεται να παραχωρήσει το εταιρικό του μερίδιο, έτσι λέμε τώρα τα χρέη, στο protagon.gr στους συνεργάτες του, έτσι λέμε τώρα τους εργαζόμενους στην εταιρία του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων» βασικός στόχος του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, μετά την εκλογή του στην ευρωβουλή, είναι να ανοίξει μαζί με τον Σκαρμούτσο υποκαταστήματα του «Αλάτσι» στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, ώστε να γίνει γνωστή στις πόλεις που χτυπάει η καρδιά της ευρωπαϊκής ενοποίησης η κουζίνα της Κρήτης.
Σε δηλώσεις του ο Νίκος Μπίστης καλωσόρισε στον αγώνα τον καλό τον Σταύρο Θεοδωράκη και ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα δύο ψηφοδέλτια του ΔΟΛ για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Μιλώντας σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε: «Τα ψηφοδέλτια του ΔΟΛ να κερδάνε κι όλοι άλλοι να πάνε να απαυτωθούν».
Δαιμόνια δικός σας – I Love Stauros – Πίκος Απίκος

1 σχόλιο:

Channel Party είπε...

Όλα τα κανάλια δικαιούνται να κατεβούν στις εκλογές. Περιμένω υποψήφιους Χούκλη, Παπαχελά, Σρόιτερ, Φώτη & Μαρία στα κόμματα της βουνοκορφής, του ακρογιαλιού, της καταιγίδας και της πασαρέλας.
Δηλαδή ο Πύρρος Δήμας μ@λ@κ@ς ήτανε που ξεπληρώνει στο ΠΑΣΟΚ; Εδώ ο Σάκης Ρουβάς τρέχει πίσω από την Μαριάννα.