ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο πρωθυπουργός της Κριμαίας ζήτησε από τον Ρωσικό στρατό να επέμβει (Βίντεο)

Ο Πρωθυπουργός της Κριμαίας ανέλαβε τη διαχείριση του συνόλου των δυνάμεων ασφαλείας: το στρατό, την αστυνομία, την υπηρεσία ασφαλείας. Είπε ο ίδιος ο Σεργκέι Aksenov. Επίσης, η κυβέρνηση προσέφυγε στη ρωσική χερσόνησο για να βοηθήσει στη διατήρηση της ειρήνης στην Κριμαία, ». 

Ο Sergey Aksenov ζητήσε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στη διασφάλιση της ειρήνης στην Κριμαία. "Απευθύνω έκκληση στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στη διατήρηση της ειρήνης και της ηρεμίας ," - είπε στη δήλωση ο νέος πρωθυπουργός της Κριμαίας σύμφωνα με το vestii.ru.


Με λίγα λόγια ζητάει την επέμβαση των Ρώσων.επίσημα hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: