ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

Όλοι στη μεγάλη κινητοποίηση την Πέμπτη 27/2/2014 στις 15:00 στα γραφεία του ΕΤΑΑ (Μάρνη 22)



Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας
Όχι στην αναγκαστική είσπραξη οφειλόμενων εισφορών από το ΚΕΑΟ! 

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος μοιράζει δωρεάν βιβλία για την αναγκαστική εκτέλεση, την ώρα που χιλιάδες δικηγόροι, αλλά και οι άλλοι ασφαλισμένοι (γιατροί, μηχανικοί και συμβολαιογράφοι) του Ε.Τ.Α.Α., που αδυνατούν να καταβάλουν τις εισφορές τους λόγω της οικονομικής κρίσης, κινδυνεύουν άμεσα με κατασχέσεις και άλλα μέσα αναγκαστικής εκτέλεσης του ΚΕΔΕ.
Με τις διατάξεις του άρθρου 101 του ν.4172/2013, κατά τις επιταγές της Τρόικας και των Δανειστών μας, συστήθηκε το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.), στο οποίο πλέον από 1.1.2014 και το Ταμείο μας είναι υποχρεωμένο να διαβιβάζει προς είσπραξη τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των ασφαλισμένων που υπερβαίνουν τις 5.000 ευρώ καθώς και τις οφειλές αυτών που δεν τηρούν τους όρους των ρυθμίσεων.
Το ΚΕΑΟ λειτουργεί υπό μορφή εισπρακτικής εταιρείας (εντός του ΙΚΑ) και με συνοπτικές διαδικασίες θα επιδιώκει την είσπραξη των ασφαλιστικών οφειλών. Οι ασφαλισμένοι στερούνται βασικών τους συνταγματικών δικαιωμάτων, όπως είναι η προηγούμενη ακρόαση, ή η τήρηση διοικητικής διαδικασίας με κοινοποίηση καταλογιστικής πράξης και προσβολής της με ενδικοφανή προσφυγή ή αίτηση θεραπείας.
Ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης με επείγον έγγραφό του στις 19/2/2014 προς το ασφαλιστικό μας ταμείο απαιτεί (υπό την απειλή ποινικών και αστικών κυρώσεων προς τις υπηρεσίες του Ταμείου) την άμεση αποστολή των στοιχείων των οφειλετών στο ΚΕΑΟ, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασίας αναγκαστικής είσπραξης κατά τον ΚΕΔΕ και η διοίκηση του ΔΣΑ σιωπά αδιάφορα.

Συγχαρητήρια Κύριε Αδαμόπουλε!

Επί τέλους θα βιβλία σας θα πιάσουν τόπο!

Καμία αποστολή στοιχείων στο ΚΕΑΟ! – Κατάργηση του ΚΕΑΟ 

Όλοι στη μεγάλη κινητοποίηση την Πέμπτη 27/2/2014 στις 15:00 στα γραφεία του ΕΤΑΑ (Μάρνη 22)

Δεν υπάρχουν σχόλια: