ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ οι Τροϊκανοί 200.000 δανειολήπτες


ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ οι Τροϊκανοί 200.000 δανειολήπτες
Αρνείται η Τρόικα τη ρύθμιση 200.000 στεγαστικών δανείων, δικαιούχων του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), κρατώντας «δέσμια» χιλιάδες νοικοκυριά, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στη μηνιαία υποχρέωση καταβολής της δόσης του δανείου τους.

Οι δικαιούχοι δανειολήπτες του Ο.Ε.Κ. περιμένουν από το περασμένο καλοκαίρι, τη σχετική ρύθμιση - ανάλογη των λοιπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων από Τραπεζικά Ιδρύματα - που θα «ελαφρύνουν» τον μηνιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό τους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως, οι Τράπεζες μόνο αρνητικές δεν είναι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τους δανειστές, για να προχωρήσουν σε ανάλογες των λοιπών στεγαστικών δανείων ρυθμίσεις, χωρίς μάλιστα να χαθεί η επιδότηση του ενοικίου των δικαιούχων δανειοληπτών του Ο.Ε.Κ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας - αρμοδιότητα του οποίου είναι η υποβολή σχετικής νομοθετικής ρύθμισης - σχεδιάζει πλάνο διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους της Τρόικας, με σκοπό την ανακούφιση των χιλιάδων δανειοληπτών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, το οποίο θα βασίζεται, τόσο στην ανανέωση της ρύθμισης, για τα στεγαστικά δάνεια που χορηγήθηκαν απευθείας από τον Ο.Ε.Κ., όσο και ψήφισης ρύθμισης, για όσους έχουν χρηματοδοτηθεί από Τράπεζες, με επιδότηση επιτοκίου από τον τέως Οργανισμό.


.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: