ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥ !


Πρόλογος Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναλυθούν διάφορα μυθεύματα που αφορούν το ελληνικό χρέος και οι λαθεμένες πρακτικές που εξακολουθούν να εφαρμόζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Στόχος του άρθρου είναι να γίνει αντιληπτή η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα που εκφράζεται από τα ΜΜΕ και αρκετούς οικονομολόγους που έχουν καταφέρει να «εμφυτεύσουν» στη συνείδηση των περισσοτέρων ελλήνων ότι ζουν σε μια χώρα με ανυπέρβλητα προβλήματα και ελάχιστα περιθώρια για ευημερία. ο-μύθος-του-ελληνικού-χρέους
Κατασχεση στον πρωτο μισθο μακροχρονια ανεργου !!!
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ;

Η ερώτηση απευθύνεται στα «ανδρείκελα» της υποτιθέμενης κυβέρνησης, τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ που την μαγκιά και τον τσαμπουκά τους τον πουλανε στους αδύναμους.

Μα καλά, με τις γελοιότητες σας πιστεύετε ότι θα διορθώσετε τα στραβά και ανάποδα που ΕΣΕΙΣ φέρατε στη χώρα;

Μιλάτε για «κλεψιές» και για «οφειλές», τη στιγμή που ΕΣΕΙΣ είστε οι μεγαλύτεροι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ σε ολόκληρη την οικούμενη.

Αγαπητοί μου φίλοι, ακόμα μια είδηση του κράτους ΚΛΕΦΤΗ, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, για να μαζέψουμε κι αλλά για αυτούς.

Και είναι το πολλά αυτά που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη τη χώρα, που πλέον ΔΕΝ τα προλαβαίνουμε!

Η επικαιρότητα μας ξεπερνά, αλλά αυτά που πρέπει να μαθευτούν από τον κόσμο, θα μαθευτούν έστω και με καθυστέρηση.

«Κατάσχεσαν μισθό εργαζόμενου στα «πεντάμηνα»!

Η Α’ ΔΟΥ της Λάρισας προχώρησε στην κατάσχεση του μισθού εργαζόμενου στα 5μηνα Κοινωφελούς Εργασίας στο…
Δήμο Λάρισας, έναντι οφειλής που είχε στην εφορία! Ο εν λόγω εργαζόμενος που, επί 4 χρόνια πριν μπει στο 5μηνο, ήταν άνεργος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση, αφού δεν έχει ούτε για να φάει!
Σε ανακοίνωση – καταγγελία, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας κάνει λόγο για «απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης, που από τη μια καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και στη φτώχεια και από την άλλη δίνει εντολή για την κατάσχεση των εξευτελιστικών μισθών ακόμα και των εργαζόμενων σε 5μηνα Κοινωφελούς Εργασίας, βυθίζοντάς τους στην απόγνωση». Αντιπροσωπεία του ΕΚΛ προχώρησε, χτες το μεσημέρι, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο διευθυντή της Α’ ΔΟΥ.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ στο Ρέθυμνο έκαναν την περασμένη Τετάρτη συγκέντρωση στην Εφορία. Στη Σάμο τέλος, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς, σήμερα Τρίτη στις 6:30 μ.μ., στα γραφεία του.»

Δε φτάνει που τα πεντάμηνα της υποτιθέμενης «κοινωφελούς εργασίας» είναι ακόμα μια ΑΠΑΤΗ από τους ΟΤΑ προκειμένου να Επαναπροσληφθούν   οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα «ψηφαλάκια» των δημάρχων, αντιδημάρχων, συμβούλων, δεν φτάνει που οι εργαζόμενοι, τα ΚΟΡΟΙΔΑ, θα πληρωθούν όποτε γουστάρουν οι Δήμοι, τα ΨΙΧΟΥΛΑ που δίνουν, έρχονται και οι ΚΛΕΦΤΕΣ να απλώσουν χέρι σε αυτούς τους μισθούς πείνας.

Και μη βγει κανείς και πάει να υπερασπιστεί τα πεντάμηνα, γιατί υπάρχουν ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από άτομα που εργάστηκαν σε αυτά, και από άτομα που ενώ είχαν επιλεγεί για να εργαστούν, ΔΕΝ πήγαν.

Πάμε για εκλογές, και είναι καιρός να κάψουμε τη γούνα πολλών υποψηφίων.

Το κακό έχει παραγίνει.

Και ξέρετε πολύ καλά ότι τα ψωμιά σας είναι όχι απλά λίγα, αλλά θα σας κάτσουν και στο λαιμό.

Έτσι όπως μας καταντήσατε, δεν έχουμε πλέον να χάσουμε τίποτα άλλο.

ΕΣΕΙΣ, έχετε να χάσετε πολλά, έχετε να χάσετε τα πάντα.

Καλά κάνετε και φοβάστε.

Άλλωστε, όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Και οι θύελλες που θα σας πάρουν και θα σας σηκώσουν, είναι πολύ κοντά.

Μη σας ξεγελά η «νηνεμία».

Πριν την καταστροφή πάντα είναι έτσι.

Δεν το καταλάβατε;

Περιμένετε και θα δείτε.

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com


από netakia

Δεν υπάρχουν σχόλια: