ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

Το βίντεο που «καίει» τον ΕρντογάνBaşçalan Erdoğan_ın Yalanlarının ve... από yuhamk

Τριγμούς προκαλεί στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας η δημοσιοποίηση από χθες το βράδυ μίας ηχογραφημένης συνομιλίας του πρωθυπουργού της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον γιο του, στην οποία φέρεται να τον προτρέπει να εξαφανίσει από το σπίτι του και από σπίτια συγγενών χρήματα τα οποία προέρχονται από μίζες. 
Η τουρκική κυβέρνηση με ανακοίνωσή της κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη ηχογραφημένη συνομιλία είναι προϊόν μοντάζ, ενώ έντονη είναι η αντίδραση από τη μεριά της αντιπολίτευσης, η οποία ζητά από τον Ερντογάν να «πάρει το ελικόπτερο και να φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: