ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

Σε διαιτησία η ρύθμιση των δανείων!!!!


Σε διαιτησία η ρύθμιση των δανείων

Εκ βάθρων αλλαγές περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου που θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη για τη ρύθμιση δανείων, με πλέον βασική τομή την υποχρεωτική για το0ν δανειολήπτη την προσφυγή σε «ειδική διαδικασία διαμεσολάβησης», η οποία θα διεξάγεται ενώπιον δικηγόρου. Αν η διαμεσολάβηση αποτύχει τότε προβλέπεται η σύνταξη «έκθεσης από οικονομικό εμπειρογνώμονα».
Η έκθεση αποτελεί «ακτινογραφία» της οικονομικής κατάστασης του δανειολήπτη, καθώς θα πρέπει να αναφέρει εκτός από τα εισοδήματα και τα περιουσιακά του στοιχεία, όλες τις καταθέσεις, τα ομόλογα ή τις μετοχές που έχει στην κατοχή του, το εισόδημα που του χρειάζεται για να ζήσει ακόμη και το ποσό που μπορεί να εξασφαλιστεί από τη ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που έχει στην κατοχή του.
 Στόχος είναι να παρακαμφθούν τα δικαστήρια ώστε να μην οδηγούνται οι τράπεζες σε διαγραφές και να μη δημιουργείται νομικό προηγούμενο. Αποφεύγοντας τη δικαστική οδό τα πανίσχυρα νομικά τμήματα των τραπεζών θα μπορούν να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες.
 
Η κυβέρνηση στηρίζει το εγχείρημα παράκαμψης της δικαστικής οδού στην προσπάθεια μείωσης του φόρτου των δικαστηρίων και για την ταχύτερη διεκπαιρέωση των υποθέσεων.
 
Αυτό που επιτυγχάνεται είναι να διατηρούνται όλες οι υποθέσεις στο σκοτάδι, καθώς οι συμφωνίες που επιτυγχάνονται εξωδικαστικά έχουν όλες τον όρο της διατήρησης της μυστικότητας και του απορρήτου. Όπερ σημαίνει ότι ακόμα και μια ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον δανειολήπτη έκβαση δεν θα είναι δημοσιοποιήσιμη καθώς αν αυτό συμβεί τοτε η ρύθμιση παύει να ισχύει με υπαιτιότητα του δανειολήπτη.
 
Αυτό εξυπηρετεί τις τράπεζες καθώς θα αποφευχθεί το κύμα προσφυγών που πυροδοτείται από τις "νίκες" των δανειοληπτών και τις διαγραφές χρεών που επιδίκαζαν τα δικαστήρια.
 
Οπότε, όπιος πρόλαβε το νόμο Κατσέλη, πρόλαβε, για τους υπόλοιπους οι ρυθμίσεις θα είναι δυσκολότερες.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: