ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

Δεκτό το αίτημα Πούτιν για αποστολή στρατευμάτων στην Κριμαία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κριμαία, μετά την ομόφωνη έγκριση από τη ρωσική Άνω Βουλή (Δούμα) του αιτήματος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την αποστολή στρατευμάτων στην Κριμαία, όπως αναφέρει ο Guardian.

Δεκτό το αίτημα Πούτιν για αποστολή στρατευμάτων στην Κριμαία
Με τη σειρά του ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας, Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, κάλεσε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του.
Η σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας από τον Τουρτσίνοφ έγινε μετά την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να ζητήσει την έγκριση της Άνω Βουλής της Ρωσίας για την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία.
Η Ρωσία διαθέτει μια σημαντική δύναμη στην Κριμαία αφού, με βάση μια συμφωνία μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, στη Σεβαστούπολη έχει τη βάση του ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας που αριθμεί περίπου 20.000 άνδρες.
Χουριέτ
Μία ενδεχόμενη ρωσική, στρατιωτική επέμβαση στο εσωτερικό της Ουκρανίας θα θέσει σε εκ νέου δοκιμασία τις ήδη ταραγμένες σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ, με τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει λόγο για συνέπειες.
Σε διάγγελμά του από το Λευκό Οίκο την Παρασκευή, ο Αμερικανός πρόεδρος απηύθυνε σαφή προειδοποίηση προς τη Ρωσία ότι θα υπάρξουν συνέπειες για την οποιαδήποτε ρωσική στρατιωτική επέμβαση στο εσωτερικό της Ουκρανίας.
«Οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας θα είναι εξαιρετικά αποσταθεροποιητική», είπε ο αμερικανός πρόεδρος στη σύντομη τοποθέτησή του. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν με τη διεθνή κοινότητα στην οποία δηλώνεται ότι θα υπάρξει κόστος για οποιαδήποτε στρατιωτική παρέμβαση στην Ουκρανία» συμπλήρωσε ο πρόεδρος Ομπάμα.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: