ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!Ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών κάνοντας τη μεγάλη... έκπληξη! Ο Χρήστος Μπακέλας έμεινε τρίτος στις προτιμήσεις των συναδέρφων του συγκεντρώνοντας
577 ψήφους. Τη θέση του προέδρου στον δεύτερο γύρο θα διεκδικήσουν ο Νίκος Βαλεργάκης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ και ήρθε πρώτος με 1.010 ψήφους και η Γιάννα Παναγοπούλου (πρώην ΠΑΣΟΚ) που πήρε 616 ψήφους.


.seleo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: