ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.14

Ο Κουμουτσάκος για την περιφέρεια Αττικής! Τα μάζεψαν μετά το κράξιμο;


κουμουτσακοςΟ ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος θα διεκδικήσει τελικά τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής με τη στήριξη της Ν.Δ., όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο naftemporiki.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός και ο κ. Κουμουτσάκος ήταν σε συζητήσεις για το ζήτημα εδώ και καιρό και η απόφαση οριστικοποιήθηκε σε χθεσινή τους συνάντηση στο Στρασβούργο.

Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, για τον οποίο υπήρξαν γαλάζιες εισηγήσεις, ώστε να του δοθεί επισήμως το χρίσμα για να διεκδικήσει μία νέα θητεία στην περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: