ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.14

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις δεκάδες νεκρούς και τραυματίες στην Βενεζουέλα;

Διαβάζουμε την εξής είδηση: Δεκαεπτά άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους κατά τη διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων που συνταράσσουν τη Βενεζουέλα από την 4η Φεβρουαρίου, ενώ ακόμη 261 έχουν τραυματιστεί, βάσει νέου απολογισμού που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Εισαγγελία της χώρας.
«Μετράμε μέχρι στιγμής 17 νεκρούς και 261 τραυματίες» δήλωσε η γενική εισαγγελέας, Λουίζα Ορτέγκα Ντίας, στους δημοσιογράφους, αναφέροντας ότι οι δικαστικές αρχές έχουν ξεκινήσει 27 έρευνες για υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Η εισαγγελία δεν θα επιτρέψει υπό οποιοδήποτε πρόσχημα να καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα» προσέθεσε η ίδια, την ώρα που οι κατηγορίες για την καταστολή των διαδηλώσεων από τις δυνάμεις ασφαλείας ή ένοπλες ομάδες αγνώστων πολλαπλασιάζονται.
Με απλά λόγια, σχεδόν κάθε μέρα έχουμε κι από έναν νεκρό διαδηλωτή στη χώρα της Μπολιβαριανής επανάστασης. Στη χώρα του Ούγκο Τσάβες και του διαδόχου του Ν. Μαδούρο καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κι αυτό δεν είναι ούτε παρέμβαση των ξένων, ούτε η CIA το υποκινεί, ούτε κατέβηκαν οι Ελοχίμ από το διάστημα και χτυπούν την επανάσταση. Ο κόσμος προτιμά να πεθάνει στους δρόμους παρά να ζει το δράμα μιας δήθεν δημοκρατίας. Τα πράγματα είναι απλά. Μια επανάσταση «έκατσε» γιατί οι γραφειοκράτες, η κομματική νομενκλατούρα ζει πλουσιοπάροχα και ο λαός πεινάει. Και μιλάμε για τη Βενεζουέλα με τον απίστευτο ορυκτό πλούτο.
Όμως, αυτό που μας κάνει τεράστια εντύπωση είναι το εξής: Ούτε μια ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Ούτε ένα δάκρυ για τους 17 νεκρούς; Μόνο για τους ακροδεξιούς της Ουκρανίας βγάζει ανακοινώσεις η Κουμουνδούρου;
Να φανταστούμε ότι κάνουν καλύτερο… πτώμα οι Ουκρανοί διαδηλωτές από αυτούς της Βενεζουέλας. Να υποθέσουμε ότι αλλιώς πεθαίνει ο διαδηλωτής του Κιέβου κι αλλιώς του Καράκας.
Αλλά δεν πειράζει σύντροφοι Συριζαίοι. Μην χαλιέστε. Μπορεί να Πασοκίζετε αλλά δεν ξεχνάτε και το κομμουνιστικό παρελθόν σας. Όπως όταν εισέβαλε η Ρωσία στο Αφγανιστάν κι εσείς λέγατε ότι πάνε να τους εκπολιτίσουν.
Αφήστε τους διαδηλωτές να σκοτώνονται όταν ο αρχηγός σας ο Αλέξης φορά τη φανέλα του Τσάβες.
Πηγή: Αντινιούζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: