ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.14

Μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α. καταγγέλλει ο Ν. Βούτσης.
Με αντιπαραθέσεις και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση να καταγγέλλει την κυβέρνηση για μεθοδεύσεις προκειμένου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ψηφίστηκε στη Βουλή την Πέμπτη το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που ρυθμίζει τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών μαζί με τη ρύθμιση για την ψήφο των μεταναστών.

Τα δύο θέματα που κυριάρχησαν ήταν η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου από...τους μη πολιτογραφημένους μετανάστες από τρίτες χώρες σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η καθιέρωση σταυρού προτίμησης στις ευρωεκλογές.

Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ υπερασπίστηκαν την τροπολογία για το θέμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» των μεταναστών, επικαλούμενοι την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τη συνταγματική τάξη, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης περί απαράδεκτης ρύθμισης.

 «Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι προς την εκλογική πελατεία της Χ.Α.»

Αίσθηση , προκάλεσε η εν παρενθέσει αναφορά του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση κλείνει πολιτικά το μάτι προς την άκρα δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής, για την οποία, όπως σημείωσε, γίνεται μια μεθόδευση απ’ ό,τι φαίνεται για να τεθεί εκτός νόμου.

Τα λεγόμενά του σχολίασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση μεθοδεύει - κατά τον «ορθό όρο του κ. Βούτση», όπως είπε χαρακτηριστικά - ένα νομικό, ηθικό και κοινοβουλευτικό έγκλημα κατά της Χ.Α.

Πηγή:  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: