ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

Οι παπαρολογίες του Αρη...




Είναι εκτός πραγματικότητας...


Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος υπονόησε σήμερα ότι ο "ποδηλάτης"Αμυράς θα πάει μαζί του. Και φυσικά υπέπεσε σε...πατάτα πρώτου μεγέθους, αφού ο Αμυράς με δήλωσή του διέψευσε κάτι τέτοιο, λέγοντας ότι συναντάται με όλους.
Η φοβερή γκάφα του Αρη έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς άλλων ανοησιών, όπως:

-"Θα παραιτηθώ από βουλευτής εάν εκλεγώ δήμαρχος", τη στιγμή κατά την οποία, μόνο στη Γαλλία δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ εκλεγμένου δημάρχου και βουλευτή...

-"Θα παραιτηθώ εάν δεν επιτύχω ως δήμαρχος". Παίζει με τις λέξεις και με τη βοήθεια των παπαγάλων βγαίνει προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί εάν δεν εκλεγεί δήμαρχος, ενώ φυσικά δεν λέει τέτοιο πράγμα.

-Για τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, τα απορρίμματα είναι κάτι σαν ...ελιές, οπωροκηπευτικά, αφού όχι μία, αλλά τέσσερις φορές σε συνεντεύξεις του,χρησιμοποιεί τον όρο συγκομιδή απορριμμάτων αντί της αποκομιδής που είναι το σωστό...

Πρόχειρη δουλειά.... Φαίνεται ότι ο Παπουτσάνης δεν τον προλαβαίνει... 


exofitsio

Δεν υπάρχουν σχόλια: