ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.14

Η Ρωσία απέρριψε το αμερικανικό τελεσίγραφο περί μη στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία


Η Ρωσία απορρίπτει την συμβουλή των ΗΠΑ να μην επέμβει στρατιωτικά στην Ουκρανία και τονίζει σε σχετική ανεπίσημη απάντηση πηγής του υπουργείου Εξωτερικών της, να συμβουλεύει ττις ΗΠΑ να μην επεμβαίνουν στρατιωτικά σε άλλες χώρες!

Συγκεκριμένα η πηγή την οποία επικαλέστηκε το ....
πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, τόνισε δεικτικά ότι "Η σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Σούζαν Ράις θα πρέπει να συμβουλεύσει την ηγεσία της χώρας της, και όχι τη ρωσική, να αποφύγει την προσφυγή στη βία, δήλωσε μια πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας,

«Έχουμε δει τις εκτιμήσεις της εμπειρογνώμονος Σούζαν Ράις, που βασίζονται σε αλλεπάλληλες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ σε διάφορα σημεία του κόσμου, ειδικά εκεί όπου η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί ότι κινδυνεύουν τα δυτικά δημοκρατικά πρότυπα ή τα κυβερνώντα καθεστώτα αρχίζουν πολύ φανερά να... χάνουν τον έλεγχο», είπε η πηγή της ρωσικής διπλωματίας την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο.

«Θεωρούμε ότι η σημερινή προεδρική σύμβουλος θα πρέπει να δώσει αυτού του είδους τη συμβουλή σχετικά με το σφάλμα της χρήσης βίας στην αμερικανική ηγεσία σε περίπτωση λήψης απόφασης για μία νέα επέμβαση", συνέχισε η πηγή.

Η Ράις, μιλώντας στην εκπομπή «Meet the Press» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, χαρακτήρισε «σοβαρό σφάλμα» το σενάριο η Ρωσία να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στο ουκρανικό έδαφος για να υποστηρίξει μια κυβέρνηση φίλα προσκείμενη στη Μόσχα και πρόσθεσε ότι μία πιθανή διχοτόμηση της Ουκρανίας δεν είναι προς το συμφέρον της Ρωσίας, της Ευρώπης ή των ΗΠΑ.

Πάντως, η Μόσχα παρακολουθεί την κατάσταση με ψυχραιμία και σίγουρα δεν πρόκειται να κινηθεί παρά μόνο αν απειληθούν οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί και τα στρατηγικά συμφέροντά στην περιοχή της Κριμαίας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όλα είναι ανοικτά...


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: