ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.14

Οριστικοποιήθηκε το νέο ΕΣΠΑ για τις 13 Περιφέρειες


Οριστικοποιήθηκε το νέο ΕΣΠΑ για τις 13 Περιφέρειες
Με αφορμή την επίσημη υποβολή του Εταιρικού Συμφώνου για το νέο πλαίσιο Ανάπτυξης 2014-2020 (νέο ΕΣΠΑ) από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, σύμφωνα με το οποίο, πλέον, σε κάθε Περιφέρεια θα αντιστοιχεί ένα πολυτομεακό και πολυταμειακό Π.Ε.Π., με αντίστοιχη αύξηση του ποσοστού στο 35%, από το 27% του προηγούμενου ΕΣΠΑ, ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:
«Μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις και συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και τα συναρμόδια Υπουργεία επεξεργαστήκαμε από κοινού ένα Σχέδιο, που καθιστά τις 13 Περιφέρειες της Χώρας, βασικούς μοχλούς ανάπτυξης. 
Πετύχαμε τη δημιουργία 13 αυτόνομων πολυτομεακών και πολυταμειακών Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Π.Ε.Π.), δηλαδή ένα για κάθε Περιφέρεια. 
Με βάση το τελικό αποτέλεσμα, οι 13 Περιφέρειες θα διαχειριστούν το 35% των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, που αφορά σε έργα και δράσεις για την τόνωση και την ανάπτυξη της Περιφερειακής Οικονομίας, του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου για δράσεις κατά της φτώχειας και του αποκλεισμού και του Ταμείου Συνοχής για έργα υποδομών και προστασίας του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, στις 13 Περιφέρεις εκχωρείται το 30% των πόρων του Αγροτικού Ταμείου για έργα ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας.
Η αύξηση του ποσοστού από το 27% που ήταν στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, στο 35% που είναι στο νέο ΕΣΠΑ αποτελεί μια επιβράβευση και των 13 Περιφερειών, που κατόρθωσαν σε μόλις δυο χρόνια να αυξήσουν την απορροφητικότητα έως και 80%, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: