ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.14

ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ: Γιατί δε βάλατε το πανό του ΠΑΜΕ μαζί και ήρθατε μόνος σας;

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεμένει από επιχειρήματα (δηλαδή συνήθως λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει να μιλάει), καταφεύγει στα φοβερά και τρομερά «επιχειρήματα» που έχει πάντα στο τσεπάκι του, ότι δηλαδή τον επιβουλεύονται ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΠΑΜΕ, η Διαγαλαξιακή Συμμαχία Αριστερών ή ό,τι άλλο του έρθει πρόχειρο.
Με τον τρόπο αυτό αντιμετώπισε και έναν νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν έχει υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας και ζήτησε εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι νοσηλευτές αναγκάζονται να δουλεύουν με ελαστικές μορφές εργασίας.
Η (αποστομωτική, αν μη τι άλλο) απάντηση του υπουργού Υγείας; «Γιατί δε βάλατε το πανό του ΠΑΜΕ μαζί και ήρθατε μόνος σας;».
Ε, τι να απαντήσεις σε τέτοιο «επιχείρημα»…

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: