ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.14

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ το Μαχαίρι στις συντάξεις για τη δόση


Και η μείωση των επικουρικών στα προαπαιτούμενα των δόσεων
Η  εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στα ασφαλιστικά Ταμεία, η οποία θα οδηγήσει σε σταδιακή μείωση των επικουρικών συντάξεων και άλλων παροχών, περιλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των δύο επόμενων υποδόσεων του δανείου της τρόικας. Σαφής αναφορά στο ζήτημα αυτό θα υπάρχει στο κείμενο του επικαιροποιημένου Μνημονίου, που θα οριστικοποιηθεί αύριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η τελική λίστα των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση των υποδόσεων (1 δισ. ευρώ η κάθε μια) θα συζητηθεί και σήμερα στο Euroworking Group, αλλά θα διαμορφωθεί και θα επισημοποιηθεί αύριο από την Κομισιόν. Θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες, μαζί με το συνολικό κείμενο της συμφωνίας με την τρόικα.
Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για την εφαρμογή της "ρήτρας μηδενικού ελλείμματος" στους φορείς επικουρικής ασφάλισης. Απομένει η έκδοση σχετικών υπουργικών αποφάσεων και η ψήφιση ορισμένων διατάξεων που θα εξειδικεύουν το μέτρο  για τα επιμέρους Ταμεία. Οι διαδικασίες αναμένεται ότι θα ολοκληρωθούν πριν από την 1η Ιουλίου.
Θα ακολουθήσει σταδιακή μείωση των  επικουρικών συντάξεων στα ελλειμματικά ταμεία, η οποία θα γενικευθεί από την 1η Ιανουαρίου 2015.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: