ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.14

Άνοιγμα του Καμμένου στους "κομμένους" της Θράκης!


Στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο στόχος του κόμματος στις ευρωεκλογές είναι το ποσοστό που έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν άγγιξε το 11%, ενώ έκανε άνοιγμα στους "πολιτευτές που κόβονται από τα άλλα κόμματα στη Θράκη, επειδή δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο" -παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που αφορά το θέμα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι οι πόρτες του κόμματός του "είναι γι' αυτούς ανοιχτές".
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμμένος είπε, επίσης ότι θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι ίσες ευκαιρίες να προβάλουν τα επιχειρήματά τους και πρόσθεσε ότι το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. είναι αντιπροσωπευτικό της ελληνικής κοινωνίας.
"Είστε η πραγματική εικόνα του ελληνικού λαού. Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής" είπε ο κ. Καμμένος.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, υπάρχουν ψηφοδέλτια που θα εκπροσωπήσουν "χούλιγκαν των γηπέδων, καλλιτέχνες και τραγουδιστές και, επίσης, ψηφοδέλτιο που θα μεταφέρει τον αμανέ στο ευρωκοινοβούλιο".
Κάλεσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές να βγουν στην κοινωνία, λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται να είναι κανείς στο σπίτι του και πρόσθεσε ότι "δεν είμαστε κίνημα που δημιούργησαν οι μιντιάρχες. Σύμμαχός μας ο ελληνικός λαός που πρέπει να ακούσει τη φωνή μας, αλλά πρέπει και εμείς να ακούσουμε τους πολίτες".
Είπε, επίσης ότι θα υπάρχουν ειδικά προγράμματα ανά τομέα στις ευρωεκλογές και πως "κάθε υποψήφιος θα αναλάβει από έναν τομέα αντίστοιχο στο ευρωκοινοβούλιο".
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε ότι το κόμμα του λέει όχι σε μία Ευρώπη υπό την επικυριαρχία της Γερμανίας και τάσσεται υπέρ "της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θέλουμε την Ευρώπη που δεν προσκυνά τους τραπεζίτες".
Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη ότι το κόμμα του θα έχει πρώτα συνομιλίες με άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, πριν αποφασίσει σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθεί και πρόσθεσε πως η πρόταση του κόμματός του για τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου θα έχει τέσσερις πτυχές. Πρώτον, ο έλεγχος των επιτροπών της Κομισιόν από το Ευρωκοινοβούλιο, δεύτερο η νομοθέτηση του Ευρωκοινοβουλίου μαζί με το Συμβούλιο, τρίτο το θέμα του προϋπολογισμού και τέταρτο η άσκηση δημοκρατικού ελέγχου.
Τέλος, είπε ότι το κόμμα του θα στηρίξει στην Ευρωβουλή τα εθνικά θέματα και πρόσθεσε: "Είναι απαράδεκτες οι συζητήσεις που γίνονται τελευταία για τη Θράκη. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε γονατίσει στο τουρκικό προξενείο. Περιμένουν τα άλλα κόμματα την έγκριση του προξενείου, για να εντάξουν υποψηφίους, εμείς δεν θα υποκύψουμε. Γι' αυτό βρίσκεται ο Κουίκ υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη" κατέληξε ο κ. Καμμένος.


πηγή:voltairosnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: