ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.14

Σταύρος Θεοδωράκης: Οι δημοσιογράφοι εχθροί με τους μπάτσους και τους συνδικαλιστές, όχι με τον Παπαδήμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Σταύρος Θεοδωράκης

«Πως αντιλαμβανόταν τη δημοσιογραφία ο Σταύρος Θεοδωράκης το έτος 2012 

Την άποψή του για το πως πρέπει να λειτουργεί ο δημοσιογράφος είχε εκφράσει το 2012, στο εργαστήρι δημοσιογραφίας, ο πρώην δημοσιογράφος και νυν... πολιτικός αρχηγός, επικεφαλής του Ποταμιού,  Σταύρος Θεοδωράκης.

Έλεγε λοιπόν ο Σταύρος Θεοδωράκη: "Οι δημοσιογράφοι είναι εχθροί με όλους. Όχι με τον Παπαδήμο. Εχθροί με όλους. Εχθροί με τους συνδικαλιστές, με τα κόμματα, με τη δικαιοσύνη, με τους αστυνόμους και τους μπάτσους, εχθροί και με αυτούς που τα σπάνε εναντίον των μπάτσων".

Ας υπενθυμίσουμε ότι εκείνη την εποχή πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο δοτός Λουκάς Παπαδήμος, τον οποίο στήριξαν με λύσσα τα συγκροτήματα στα οποία είχε βρει επαγγελματική στέγη για πολλά χρόνια ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης παραδέχεται ότι ως δημοσιογράφος ανήκε σε "στρατόπεδο" και ότι τον ενδιέφερε η βόλεψη του δικού του στρατοπέδου. 

Απολαύστε υπεύθυνα, τον Σταύρο Θεοδωράκη, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: