ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς ο υιός Μπαλτάκος έφαγε τον Ευαγγελάτο!



Μια συνέντευξη που δεν μεταδόθηκε ποτέ διότι η διοίκηση του ΣΚΑΙ απείλησε να την κόψει στον «αέρα»

Κι ενώ ο άτακτος νεαρός γόνος ήταν μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο έτοιμο να του πάρει αποκλειστική συνέντευξη… η διοίκηση του σταθμού απειλούσε τον δημοσιογράφο ότι αν βγουν στον «αέρα» θα ρίξει μαύρο και θα διακόψει την εκπομπή!

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και στάθηκε αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι! 

Ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις των δυο πλευρών...
ήταν ταραγμένες… Το τελευταίο διάστημα όμως είχε επιτευχθεί ανακωχή με στόχο να τελειώσει ομαλά η σεζόν. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και η σύγκρουση του Νίκου Ευαγγελάτου με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ έφθασε στα άκρα μετά και το τελευταίο συμβάν με τον υιό Μπαλτάκο να περιμένει στο στούντιο για να ξεκινήσει η συνέντευξη.

Εκεί όμως ο δημοσιογράφος – αναγκαστικά, μετά τις απειλές ότι η εκπομπή θα κοπεί στον «αέρα» – υποχώρησε και ακύρωσε τη συνέντευξη με τον ατίθασο νέο… 


Η σύγκρουση πλέον ήταν αναπόφευκτη. Η ανακωχή πήγε περίπατο και το κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών ήταν εξαιρετικά τεταμένο… Η συνέχεια είναι γνωστή: την Τρίτη του Πάσχα πραγματοποιήθηκε η γνωστή σύσκεψη (που αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση) και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι λόγοι για τους οποίους η διοίκηση του σταθμού δεν ήθελε να μεταδοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι άλλης τάξης θέμα… και συνειδητά αποφεύγουμε να το θίξουμε.


Από enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: