ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.4.14

Ε όχι και τόσο μ@λ@κ@ς ρε παιδιά!


Γράφει ο Κλεισθένης
Χρωστάω 482 ευρώ απ’ το χαράτσι, 4 μήνες κοινόχρηστα, απλήρωτο το ρεύμα, το νερό, τηλέφωνο δεν έχω προ
πολλού, χρωστάω στον μπακάλη, στον χασάπη, στον φούρναρη, γενικά χρωστάω αλλά όχι της Μιχαλούς. Στο συρτάρι μου έχω 17,5 ευρώ άρα έχω πλεόνασμα. Σπάω το κεφάλι μου , να το επενδύσω; ή να το μοιράσω στα παιδιά μου για να ζήσουν μια πιο άνετη ζωή;
Είπαμε να μας περνάνε για μαλ…ς  αλλά όχι και τόσο.
Είναι ανάγκη να μας διευκρινίζουν τα ξένα ΜΜΕ ή οι οικονομολόγοι ότι το πλεόνασμα είναι στην φαντασία των κυβερνώντων; Το πλεόνασμα βρίσκεται στην βλακεία που τους διακατέχει, το πλεόνασμα βρίσκεται στο θράσος και την ξετσιπωσιά τους.
Στην Ουκρανία ξεσηκώθηκαν οι Ρωσόφωνοι, μας πιπιλίζουν κάθε μέρα τα Ελληνικά ΜΜΕ, αναπαράγοντας την δυτική προπαγάνδα. Ρε φιλαράκια, δεν είναι Ρωσόφωνοι, είναι Ρώσοι. Επειδή λοιπόν πρόκειται για Ρώσους, η Ρωσία θα κάνει επέμβαση για να τους προφυλάξει, μην γελιόμαστε. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Στην Θράκη δρουν Τούρκοι πράκτορες υπό την αιγίδα του Τουρκικού προξενείου και πολλοί Έλληνες υποψήφιοι παίρνουν το χρίσμα απ’ το Τουρκικό προξενείο. Τι λέτε ρε παιδιά, εκπλήσσομαι. Είναι πρωτάκουστο, πρωτοφανές. Φίλοι Θρακιώτες, δεν κινδυνεύετε τόσο απ’ τους Τούρκους πράκτορες ή την Τουρκία αλλά απ’ τα Ελληνικά κομματόσκυλα. Διώξτε τα απ’ την Θράκη όσο είναι καιρός. Φυσικά δεν χρειάζεται σαβουάρ βιβρ, κλωτσιές. Με την ευκαιρία, μέγα θέμα η αποπομπή της Ρομά υποψήφιας ευρωβουλευτού απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Οι ΑΝ.ΕΛ την προσκάλεσαν να είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιό τους. Έλα μου…ί στον τόπο σου.
Σε λίγες βδομάδες θα γίνουν τριπλές εκλογές, για δημάρχους, για περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές. Έξω δεν κουνιέται φύλο, τόσο “μουντές” εκλογές δεν θυμάμαι να ξανάγιναν. Σημαίνει άραγε αυτό κάτι; Οι μόνοι που ασχολούνται είναι οι υποψήφιοι και τα κανάλια.
Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: