ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.4.14

Επεισόδια με πυρσούς και πιστόλια!

Επεισόδια με πυρσούς και πιστόλια!
Άρχισαν τα όργανα στο ΟΑΚΑ με οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν φτάσει με άγριες διαθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, πυρήνας «πράσινων» λίγο μετά τις 17:00 έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο ήρθε σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις, που πήρε σχετική έκταση. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν στα χέρια τους αναμμένους πυρσούς τους οποίους πέταξαν προς τα ΜΑΤ. Λίγο αργότερα, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, συνέχισαν να προκαλούν επεισόδια και πάλι με αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αρκετοί εξ αυτών είχαν στην διάθεσή τους και τα σχετικά… πιστόλια εκτοξεύοντας φωτοβολίδες προς τους φίλους του ΠΑΟΚ.

http://thessports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: