ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.14

Ασφαλιστικές: Τα βεγγαλικά δεν φέρνουν την ανάκαμψη

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα μείγμα φοροαπαλλαγών και επιδοτήσεων ανάλογα με τις εισφορές κατά τα πρότυπα των γερμανικών προγραμμάτων Riester


Ασφαλιστικές: Τα βεγγαλικά δεν φέρνουν την ανάκαμψη
Μικτά είναι τα σήματα για τον ασφαλιστικό κλάδο καθώς παρά την ώθηση που φαίνεται να πήρε από την σημαντική αύξηση κατά 15,5% τον Φεβρουάριο μετά από το τριετές "μακροβούτι", δεν έχουν υλοποιηθεί οι μεταρρυθμίσεις τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο που θα επιτρέψουν την ουσιαστική αναπροσαρμογή του κλάδου. Όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς οι μεταρρυθμίσεις έχουν μείνει στα... λόγια, ενώ οι προτάσεις του ΟΟΣΑ και των εμπειρογνομώνων παραμένουν στα συρτάρια και στα δημοσιεύματα των εφημερίδων.
Η έξοδος στις αγορές μπορεί αφενός να συνιστά ένα μεγάλο επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση, αφετέρου δε, δεν ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες για την αλλαγή του κλίματος στην οικονομία. Στο μέτωπο του ασφαλιστικού υπολείπονται μεταρρυθμίσεις και ένα «μείγμα» φοροαπαλλαγών και επιδοτήσεων σύμφωνα με το ύψος της εισφοράς, όπως ακριβώς εφαρμόζεται στην Γερμανία από το 2001 βάσει των ασφαλιστικών προγραμμάτων Riester. 
Όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς οι εξαγγελίες και οι δηλώσεις δεν συνιστούν πρόοδο, για αυτό και η πορεία της  ασφαλιστικής αγοράς, παρά την τιμολογιακή πολιτική και τα νέα προϊόντα θα είναι μετ’ εμποδίων. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει διάχυτη δυσπιστία απέναντι στον κλάδο, κλίμα το οποίο χρειάζεται απτά δείγματα αλλαγής για να ανατραπεί. 
Η Ελλάδα έχει μείνει πίσω στο να δημιουργήσει ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας και ένα επαρκές πολιτικό σύστημα, άλλωστε είναι οι δύο συντελεστές που κατεύθυναν την χώρα στην χρεοκοπία. Η ανεπάρκεια αυτού του μοντέλου επηρεάζει άμεσα και την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς η οποία τα τελευταία χρόνια σέρνονταν. 
Ένα μοντέλο τύπου Riester, όπως αυτό που εφαρμόζεται στην Γερμανία από το 2001 με συνδυασμό φοροαπαλλαγών, φοροελαφρύνσεων, επιδοτήσεων ανάλογα με το ύψος της εισφοράς θα μπορούσε να κλείσει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο ασφαλιστικό και ταυτόχρονα να θέσει κίνητρα για ανάπτυξη.
Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι κατά τον ΟΟΣΑ ο συνδυασμός παροχής φορολογικών κινήτρων αλλά και επιδοτήσεων θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς ενισχύοντας παράλληλα και την ζήτηση των εθελοντικών ασφαλιστικών προγραμμάτων ζωής και υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: