ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.14

Λέει αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ για το κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις; Ιδού η Ρόδος.


Σύμφωνα με την 137/1997 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, επιδικάστηκαν 28 εκατομμύρια ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου.

Η απόφαση αυτή κατέστη αμετάκλητη με την 11/2000 απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία απέρριψε...
αίτηση αναίρεσης του Γερμανικού Κράτους.

Σύμφωνα όμως με το επαίσχυντο άρθρο 923 του ΚΠολΔ, που εξαρτά τη Δικαιοσύνη από πολιτικές σκοπιμότητες, «Αναγκαστική εκτέλεση κατά αλλοδαπού δημοσίου δεν μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη άδεια του Υπουργού της Δικαιοσύνης».

Την άδεια αυτή δεν την έχει δώσει μέχρι σήμερα καμία ελληνική κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), ούτε και ο υπουργός Δικαιοσύνης της ΔΗΜΑΡ κ. Ρουπακιώτης.

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΡΟΔΟΣ

Αν λέει αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ για το κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις, να δεσμευτεί δημοσίως τώρα πριν τις εκλογές, ότι όποτε έρθει στην εξουσία, θα δώσει αμέσως αυτή την άδεια, ώστε να γίνει κατάσχεση της περιουσίας του Γερμανικού Κράτους.

Για να ξέρουμε επιτέλους κι εμείς τι να ψηφίσουμε. Για να μην την ξαναπατήσουμε σαν το «λεφτά υπάρχουν».

Θα το κάνει; Θα τολμήσει να ενοχλήσει τη Μέρκελ και τη Γερμανία, όταν δεν τολμάει να ενοχλήσει το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη;; Εμείς πιστεύουμε πως όχι, γιατί απλά δεν εννοεί αυτά που λέει.

ΥΓ. Γιατί άραγε δεν έχει βρεθεί ούτε ένας δημοσιογράφος που να υποβάλει αυτή την ερώτηση στον κ. Τσίπρα;Δεν υπάρχουν σχόλια: