ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.14

Π. Καμμένος εναντίον Π. Καψή, καναλαρχών και εκδοτών



Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο οι ημερομηνίες των εκλογών πλησιάζουν και οι κόντρες ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης παίρνουν διαστάσεις.
 
Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον πρώην υπουργό και υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ελιάς Παντελή Καψή.
 
Οι πόρτες των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ανοιχτές για όσους απορρίπτονται από τα κόμματα, επειδή δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην υπόθεση απόρριψης της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Παράλληλα εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της κυβέρνησης «Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι, και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής».
 
Μάλιστα πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε κίνημα που δημιούργησαν οι μηντιάρχες. Σύμμαχός μας ο ελληνικός λαός που πρέπει να ακούσει τη φωνή μας αλλά πρέπει και εμείς να ακούσουμε τους πολίτες».
 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε ότι το κόμμα του λέει «όχι» σε μια Ευρώπη υπό την επικυριαρχία της Γερμανίας, και τάσσεται υπέρ «της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θέλουμε την Ευρώπη που δεν προσκυνά τους τραπεζίτες».
 
Σκληρή ήταν η απάντηση του Παντελή Καψή στην αναφορά του Πάνου Καμμένου στο όνομά του με αφορμή την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς.
 
«Ο κύριος Καμμένος μου έκανε προσωπική - και ως συνήθως χυδαία - επίθεση. Είναι προφανές ότι κάτι καλό έχω κάνει για να μου επιτίθεται.
 
Κατά τα άλλα, αντί να παριστάνει τον κατήγορο είναι καιρός να απολογηθεί για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.
 
Φέρει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τις επιπτώσεις της κρίσης που τόσα πολλά στοίχισε στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: