ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.14

Κάνει ότι είναι και δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ... για να εξαγνίσει και να μην γκρεμίσει τα μνημονι8ακό καθεστώς! Μια “βρωμογύφτισσα” ξεφτίλισε τ' αφεντικά των φανερών και κρυφών μνημονιακών κομμάτων του Μερκελιστάν!Κι αφού το ανώτερο όργανο μεταξύ δύο Συνεδρίων -η Κεντρική Επιτροπή- αποφάσισε... την καρατόμησαν τα κέντρα καθοδήγησης της ηγετικής ομάδας... πέρα κι έξω από κάθε3 κομματική και δημοκρατική διαδικασία!
Κι ο κηπουρός του Αλέξης (που στο διάβολο ακούστηκε κόμμα της αριστεράς να εισάγει -όπως ο Σημίτης κι ο Γιωργάκης- αξιωματούχο-κηπουρό με την "ιδιότητα" του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ;), κάποιος Νίκος Παππάς (θα μας πει που βολεύτηκε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο για να "υπηρετήσει" τη θητεία του;), μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση τη μεγιστοποίηση των ποσοστών του αλλά βάσει και...
άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται».
"Ισορροπίες" με τους σιωνιστές και το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς, ισορροπίες με τις επιλογές του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου (τους ντόπιους σιωνιστές), ισορροπίες με τον "προοδευτικό" Ομπάμα, ισορροπίες με τους Νατοϊκούς μισθοφόρους στη Συρία, ισορροπίες για ξεπούλημα της Κύπρου (διζωνική, διχοτόμηση)...
Τώρα ισορροπίες και με τους πράκτορες του Ερντογάν!Δεν υπάρχουν σχόλια: