ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.14

Φώτο: Νέο φιάσκο του Θεοδωράκη στην Κέρκυρα. Ούτε 50 άτομα δεν μάζεψε!

Και ο κατήφορος συνεχίζεται.......

Στην Κέρκυρα βρέθηκε χθες ο επίδοξος πρωθυπουργός της χώρας, Ποταμίσιος, Σταύρος Θεοδωράκης, για να βρει τον "λαό" του, και να του μιλήσει, ενόψει ευρωεκλογών. Η προσέλευση όμως ήταν άκρως απογοητευτική, από όσο φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε το ίδιο το Ποτάμι. Ούτε 50 άτομα!

Είναι απίστευτο πόσο εκτεθειμένοι θα μείνουν οι δημοσκόποι, που φτάνουν και του δίνουν μέχρι και διψήφιο νούμερο, την ίδια ώρα που οι συγκεντρώσεις του Ποταμιού δεν φαίνεται να του δίνουν δυναμική άνω του 5%, και αυτό τραβηγμένο βάση της τηλεοπτικής προβολής!


http://anemosantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: