ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.10

Η ελληνική κυβέρνηση πήρε τις σχετικές πρωτοβουλίες ώστε να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα για τη βοήθεια στη Γάζα -

Κάποιο έχουν την περίεργη και διακαή “επιθυμία” να εμφανίσουν εχθρική την ελληνική κυβέρνηση στο πρόβλημα του Ολοκαυτώματος της Γάζας.
Οφείλουμε, αφού δεν το κάνουν οι αυτό-βαπτισθέντες “επαναστάτες” να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη…
Ορισμένα γραφειοκρατικά προβλήματα στις διαδικασίες φόρτωσης των πλοίων για το σπάσιμο του αποκλεισμού της Γάζας, παρ’ ολίγο να κατασκευάσουν ήρωες.
Όμως, η ελληνική κυβέρνηση μόλις ενημερώθηκε για τα τυπικά γραφειοκρατικά προβλήματα τα αντιμετώπισε αστραπιαία.
Τόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για ζητήματα που κάποιοι ήθελαν οξύνσεις, όσο και ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, έδωσαν άμεσες λύσεις σε επίλυση απλών διαδικασιών.
Οι βουλευτές Δημήτρης Τσιρώνης, Τάσος Κουράκης, Σοφία Σακοράφα, Θοδωρής Δρίτσας, κινητοποιήθηκαν και βρήκαν θετική ανταπόκριση.
Να επισημάνουμε τον “αθόρυβο”, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διάθεση «παρασήμων και “ενσήμων”», αλλά γνώμονα και υπεύθυνη στάση και ρόλο της «Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας», που συμμετέχει στις αποστολές με την «European Campaign to break the siege of Gaza», την «ψυχή» της Αποστολής πλοίων για τη Γάζα!
Η χώρα μας έχει βαθιές ρίζες φιλίας και στήριξης του Παλαιστινιακού αγώνα και συνεπώς ας αφήσουν ορισμένοι τις δήθεν «επαναστατικές» φανφάρες, επιδιώκοντας ηρωοποιήσεις, στοχοποιώντας την ελληνική κυβέρνηση…
Η σεμνότητα και η καθημερινή αλληλεγγύη ας μην εκλαμβάνονται από ορισμένους ως “αδυναμία”…
Έχουμε χορτάσει από επαγγελματίες «επαναστάτες»… Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν επιζητούν παράσημα και δευτερόλεπτα δημοσιότητας…
Ελήφθη;
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: