ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.10

Απίστευτο και όμως αληθινό: Πληρώνουν 1000 δολάρια το άτομο για να ακούσουν τον ΓΑΠ! ... και στην Ελλάδα ρητορεύει δωρεάν;


- Άραγε θα μας χρεώνει και εδώ?

-
Tα παπαγαλάκια-''μαϊντανοί'', μεγαλο-ανταποκριτές και μη στις ΗΠΑ, ερωτούν -και δημόσια- τους συνοδεύοντες τον πρωθυπουργό συμβούλους του (και υπουργούς),


''τι γραμμή να περάσουμε κάτω'' !
- 'Οσο και να θέλουν να παρουσιάσουν τον GAP τ' αθηναϊκά ΜΜΕ ως ''ηγέτη'' σεβαστό έξω, η πραγματικότητα είναι διαφορετική:


Δεν τον υπολογίζουν και ειδικά στις ΗΠΑ τον θεωρούν ''πρόθυμο'', επειδή ''τους έκανε την δουλειά'' με το ΔΝΤ (Τhe Wall Street Journal: Αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση - άρθρο 17 Σεπτ. '10)

... Με ποιά λογική, στις ΗΠΑ, να θεωρούν την κυβέρνηση Παπανδρέου ''αναξιόπιστη'' κι αυτόν... ''αξιόπιστο'' και ''αποδεκτόν'';

Τέτοιες χαζές ''λογικές'', μόνο πολιτικοί και ΜΜΕ στην Ελλάδα μπορούν ν' ''αποδεχτούν'', παρουσιάζοντας το μαύρο, ως άσπρο.

Για παράδειγμα, η ομιλία του στο Economic Club of New York, το οποίο παρουσιάζεται στην Ελλάδα ως ''το σημαντικότερο οικονομικό φόρουμ των ΗΠΑ''! Αυτές οι υπερβολές, μόνο γέλια προκαλούν, επειδή το Club δεν είναι και ότι το καλύτερο στις ΗΠΑ.

Η δε ομιλία του στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Foreign Policy Association, θα γίνει με εισιτήριο 1.000 δολαρίων.
FPA Logo

World Leadership Forum Luncheon

  • The Pierre Hotel 5th Avenue at 61st Street
  • September 23, 2010 12:00 PM - 2:00 PM
The Foreign Policy cordially invites you to the 2010 World Leadership Forum Luncheon in honor of H.E. George Papandreou, Prime Minister of Greece.
Reception: 12:00 p.m.
Luncheon: 12:30 p.m.
Admission
$1,000/ticket

For more information, contact the FPA's events department at 212-481-8100 begin_of_the_skype_highlighting 212-481-8100 end_of_the_skype_highlighting ext. 222 or at eventsdepartment@fpa.org

Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: