ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.10

Απίστευτη γκάφα! Συνέλαβαν ζωγράφο γιατί νόμισαν ότι είναι ο Μλάντιτς


Το... φυσάει και δεν κρυώνει η βελγική αστυνομία. Οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι έπιασαν των επί σχεδόν δυο δεκαετίες καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου

Ράντκο Μλάντιτς, αλλά ο “θησαυρός” αποδείχθηκε άνθρακας, καθώς αποδείχθηκε είχαν περάσει χειροπέδες σε έναν... συνταξιούχο ζωγράφο!
Για όλα φταίει η ομοιότητα του άτυχου 67χρονου με τον πρώην διοικητή του στρατού των Σέρβων της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.
Οι αστυνομικοί πριν μέρες πήραν μια ανώνυμη αναφορά ότι ο Μλάντιτς βρίσκεται σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες, στην πόλη Σεντ Τροντ, κοντά στο Λίμπουργκ. Σήμανε συναγερμός, δόθηκε ειδική άδεια από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και πάρθηκε απόφαση για επέμβαση...
“Συνεχώς με παρακολουθούσαν. Πρώτα κάποιοι πράκτορες με σταμάτησαν και ζήτησαν να τους δείξω τα προσωπικά μου έγγραφα. Τελικά με άφησαν και λίγο πιο πέρα, σε άλλο δρόμο πάλι με σταμάτησαν και ζήτησαν τα έγγραφά μου και στη συνέχεια με οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα”,λέει τώρα ο ζωγράφος Φρεντί Ντεγκρίφ που θεωρεί ότι τελικά τον έσωσε η... προφορά του!
“Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν είμαι ο καταζητούμενος, μόλις άκουσαν την προφορά μου”, λέει, αν και χρειάστηκαν ώρες μέχρι να “διπλοτσεκαριστούν” τα στοιχεία του και να αφεθεί τελικά ελεύθερος.
πηγη sigma

Δεν υπάρχουν σχόλια: