ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.10

Τραμπούκοι τούς κλέβουν το δίκαιο


Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΕΧΟΥΝ τη δικιά τους ιστορία. Ποτέ δεν (μας) έλειψαν οι τραμπούκοι, τα …παλικαράκια οι κουτσαβάκηδες. Με το ζωνάρι απλωμένο «τότε», με κραυγές και ρόπαλα αργότερα, δειλοί, ψοφοδεείς, χωρίς παλικαριά και μπέσα.

ΚΑΙ, βέβαια, η έλλειψη παλικαριάς εκδηλώνεται και με άλλους τρόπους. Με την απόκρυψη της αλήθειας. Είναι φοβερό. Να βγαίνουν στο «γυαλί» και να μας τρελαίνουν στο ψέμα. Από ‘κει και πέρα, δεν του παρακολουθείς, ακόμα κι αν έχουν το δίκαιο με το μέρος τους. Δεν σέβεσαι την άποψή του κ. Τζωρτζάτου και άλλων του επαγγέλματος και συνδικαλιστών. Κι αν έχουν κάποιο δίκαιο, το χάνουν με την τακτική τους. Απέναντι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ως οδηγών στα φορτηγά να μιλάει για εκβιασμό και άσκηση βίας από αγνώστους και ασύλληπτους «αγανακτισμένους». Του πετροβόλησαν το φορτηγό, κόψαν’ σωληνάκια, ξεφούσκωσαν λάστιχα. Στην καμπίνα του κι απ’ έξω ο τρόμος. Για τη δουλειά του και φράγμα από «τρομοκράτες».

ΤΑ ‘παν στο «γυαλί», τ’ άκουσαν οι Τζωρτζάτοι και περιμέναμε να ξεσπαθώσουν. Για το δίκαιο και την αλήθεια. Για να πειστεί κι ο τελευταίος για το δίκιο τους. Ωστόσο, με τις δεκάδες άδειες στη τσέπη, δεν είχε κανένα ζόρι να καθαρίσει ο (κατά τα άλλα συμπαθής) κ. Τζωρτζάτος. Σήκωσε τους ώμους, χαμογέλασε (δήθεν) καλοκάγαθα και η επωδός συνήθης. «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω». Λες και οι τραμπούκοι κατοικούν στη Σελήνη και δεν πετροβολούν νταλίκες, δεν καταστρέφουν περιουσίες.

ΕΧΟΥΝ δίκαιο οι Τζωρτζάτοι και το χάνουν. Το δίκαιο έχει να κάνει με τους νέους στη δουλειά. Χρεώθηκαν ως το λαιμό οι άνθρωποι για να ταξιδεύουν τα επαγγελματικά τους όνειρα με φορτηγό, ακόμα εξοφλούν γραμμάτια και μένουν χωρίς φορτηγό, χωρίς δουλειά. Για να γίνουν, αύριο, οδηγοί σε απρόσωπες εταιρίες με άγνωστα αφεντικά και σε συνθήκες δουλείας. Αντ’ αυτών ομιλούν οι Τζωρτζάτοι, με το μάτσο των «αδειών». Λες κι έχει καμιά σχέση η μισή άδεια με τις πολλές, ο μεροκαματιάρης με τους «βαρόνους», η εταιρία με τον μεμονωμένο, ο λεφτάς με τον βιοπαλαιστή.

ΠΕΡΑ απ’ το δίκαιο ή το άδικο, υπάρχει κοινή γνώμη που πρέπει να την κερδίσεις, ράφια που πρέπει να τα γεμίσεις, ξένες δουλειές που οφείλεις να σεβαστείς και…τραμπούκοι που οφείλεις να τους απομονώσεις.

1 σχόλιο:

sosat είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΤΟ 2010 ΔΙΕΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΕΒΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΗΣΑΝ . ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ....
ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΗΓΕΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΑΝ ΑΓΡΙΩΣ...
ΑΠΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΔΝΤ - ΕΕ
ΚΑΙ ΣἈΥΤΟ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ,
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Ή ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.
ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΙΖΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ
ΑΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΝΤΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΙΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ .
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ , Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Ή ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?῞
ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΥΦΟΦΟΡΟ,Ι ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ?
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΑ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧ.
ΑΡΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.