ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.10

Ο υποψήφιος δήμαρχος και τα… σκάνδαλα



ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟΥ TSILIADOROU
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Press Time» για το σκάνδαλο με τον υποψήφιο δήμαρχο, όχι απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον αλλά με έκανε να... ψαχτώ κιόλας. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει τη δικιά του… ιστορία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ έχει διαδραματίσει ρόλο και στην ΕΝΑΕ. Οπως διαβάσαμε το...
...σκάνδαλο έχει δύο σκέλη: ένα πολιτικοοικονομικό και ένα πιο… πιπεράτο. Ας ξεκινήσουμε με το… πιπεράτο, με τον υποψήφιο δήμαρχο να είναι λάτρης της τέχνης -και ιδιαίτερα της ζωγραφικής- και να προσεγγίζει νεαρά κορίτσια, τα οποία χρησιμοποιούσε ως μοντέλα στους πίνακες του ακόμα και γυμνές (τώρα αν έκανε και τίποτα άλλο… δεν το ξέρουμε). Ως αντάλλαγμα τους έταζε μία θεσούλα στο Δημόσιο (όχι μόνιμη φυσικά, αλλά σε κάποιο πρόγραμμα stage ή κάτι αντίστοιχο), ενώ πολλές φορές τις… πάσαρε και σε φίλους του. Δεν είναι όμως μόνο το… ροζ σκέλος του σκανδάλου, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος είχε βρει τρόπο να… μοσχοπουλάει τους πίνακες του.

Πως; Εστελνε τα «τσιράκια» του σε διάφορους τοπικούς επιχειρηματίες και αυτά ρίχνανε «καμπάνες» για διάφορες παρανομίες ή «παρανομίες», κυρίως αγορανομικής φύσεως. Επειτα περίμενε να χτυπήσει του τηλέφωνο του, στην άλλη άκρη του ακουστικού βρίσκονταν κάποιος από τους επιχειρηματίες τον οποίον και προσέγγιζε φιλικά. Το πρόστιμα «σβήνονταν» με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ο επιχειρηματίες είχε την υποχρέωση να «αγοράσει» κάποια δικά του έργα τέχνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν σχετικές καταγγελίες για τη δράση του εν λόγω υποψηφίου, με τους «αντιπάλους» τους να ετοιμάζουν έναν… πλούσιο φάκελο για τον Εισαγγελέα.

Ο συγκεκριμένος φάκελος θα περιέχει εκτός από αυτά που σας μεταφέραμε, sms του υποψηφίου στις κοπέλες και αποδεικτικά για το «αλισβερίσι» με τα έργα τέχνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του tsiliadorou, οι καταγγελίες δεν θα σταματήσουν μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά θα συνεχιστούν μέχρις ότου η περίπτωση του πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Υ.Γ.: Δεν ξέρουμε αν τον βρήκατε ακόμα, αλλά λέμε να σας βοηθήσουμε λιγάκι. Πρόκειται για υποψήφιο σε πολύ μεγάλο δήμο της Αττικής, όπου αν αυτά που γράφονται ανώνυμα γι’ αυτόν γίνουν επώνυμα, τότε καλύτερα να πέσει στην… πολυτραγουδισμένη θάλασσα του συγκεκριμένου δήμου. Ελα τώρα που δεν τον βρήκατε…  

Υ.Γ. 2: Αληθεύει ότι ο ΟΛΠ αγόρασε πίνακες του συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου; Και αν ναι, μπορεί να μας εξηγήσει κανείς την σκοπιμότητα αυτής της αγοράς; Ή μήπως τους περισεύουν τα λεφτά; 
tsiliadoros

Δεν υπάρχουν σχόλια: