ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.10

"ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"... ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ VIDEO


Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν τα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης KAVALA EXPO2010, ιδιοκτήτες φορτηγών βρέθηκαν έξω από το εκθεσιακό χώρο και περίμεναν τους κυβερνητικούς βουλευτές για να διαμαρτυρηθούν! Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία τους στο χώρο, τους αποδοκίμασαν, ενώ ορισμένοι βγήκαν εκτός ορίων βρίζοντας τους και προσπαθώντας να τους επιτεθούν, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους εμποδίσει! Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης όμως, πήγε στον χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι απεργοί, συνομίλησε μαζί τους και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα τους στο υπουργικό συμβούλιο!!!

1 σχόλιο:

stefanos είπε...

Ώστε μέχρι την Καβάλα φτάνει το μακρυ χέρι της ΑΛΗΤΕΙΑΣ;