ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.10

Ας ζήσουμε όσο προλαβαίνουμε

Ρε παιδιά, διαβάζω τόσα άρθρα, τόσα σχόλια, τόση αγανάκτηση για τη σημερινή μεγαλοσυνάντηση του τζόγου. Αναφέρομαι στην ημερίδα του Υπουργείου Οικονομικών που θα γίνει το απόγευμα στη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα συζητήσουν οι προύχοντες του τζόγου με ποιο τρόπο θα μας ξεγελάσουν καλύτερα και πώς θα μας τα πάρουν πιο γρήγορα.


Γιατί τόση αγωνία πια; Αφού είναι πλέον δεδομένο ότι η κυβέρνηση αυτούς που θέλει τους προσέχει καλά. Απόδειξη και η διοργάνωση της ημερίδας στο πολυτελές αυτό ξενοδοχείο, όπου η φιλοξενία θα κοστίσει κάτι παραπάνω. Δεν πήγαν σε κάποιο στάδιο, σε κάποια άλλη αίθουσα χαμηλότερης κλίμακας ξενοδοχείου, όπως θα έπρεπε εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς για την Ελλάδα οικονομικής κρίσης. Αλλά γιατί να πάνε αφού πρώτον τους αρέσει η καλοπέραση και δεύτερον είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε από τους ικανότατους μνηστήρες των νέων αδειών για τα φρουτάκια, το διαδικτυακό τζόγο κλπ κλπ, οπότε και πρέπει να τους προσέξουν

.

Χάνουμε το χρόνο μας πιστεύω και τώρα και τόσο καιρό, που υποτίθεται ότι μπορούσαμε να σχολιάζουμε στη διαβούλευση για να μας πάρουν και στα σοβαρά. Όχι, δε θα πάρουν εμάς στα σοβαρά. Δεν περιμένανε εμάς να τους πούμε ότι δε θέλουμε φρουτάκια παντού.

Ήθελαν να ακούσουν τις γνώμες άλλων ειδικών του χώρου που τους διέφυγαν, μήπως και έχουν καλύτερες ιδέες για την τελική μορφή του νομοσχεδίου. Πάντα σε όφελος του κρατικού ταμείου και της τσέπης των συγκεκριμένων συμμετεχόντων της ημερίδας και όσων άλλων τελικά εμπλακούν και σε βάρος του ελληνικού λαού.


Ας το πάρουμε κάποια στιγμή χαμπάρι και ας μη χάνουμε άλλο το χρόνο μας, αλλά να τρέξουμε να ζήσουμε όσο προλάβουμε τις ζωές μας και όσο καλύτερα γίνεται, πριν αρχίσει η ολέθρια καταστροφή. Αδράξτε τη μέρα… ρουφήξτε το μεδούλι της ζωής όσο είναι καιρός. Σε λίγο η ζωή μας θα περάσει σε άλλα χέρια, αυτά των «κουλοχέρηδων».


Μαρίνος



Δεν υπάρχουν σχόλια: