ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.10

Η υποκρισία των “πολιτισμένων” της δύσης και των αμερικανόδουλων κυβερνήσεων και πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Ξεσηκώθηκε η «πολιτισμένη» Ευρώπη για τη θανατική ποινή στην ιρανή Sakineh Ashtiani…
Κυβερνήσεις, βουλευτές εθνικών κοινοβουλίων της Ευρώπης, Ευρωβουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων, «ανθρωπιστικές» Μη κυβερνητικές Οργανώσεις και σια… ύψωσαν και δικαίως, τη φωνή ενάντια στη θανατική ποινή!
Χθες, εκτελέστηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ η καταδικασμένη σε θάνατο Teresa Lewis!
Μια 41χρονη αμερικανίδα, πνευματικά ανάπηρη, κατηγορήθηκε ότι είχε προσλάβει 2 άνδρες για να εκτελέσουν τον άνδρα και το παιδί της και καταδικάστηκε σε θάνατο!
Χθες, η πολιτισμένη «δικαιοσύνη» των ΗΠΑ εκτελέστηκε η ποινή της και μέσα στις φυλακές εκτελέστηκε με πολιτισμένα μέσα: μια θανατηφόρα ένεση!
Οι πολιτισμένοι ξεσηκώθηκαν και είναι ξεσηκωμένοι για την ιρανή Sakineh, που ακόμη δεν έχει καταδικαστεί σε θάνατο, αλλά αντιμετωπίζει μια τέτοια απάνθρωπη ποινή στο Ιράν.
Η υποτιθέμενη καταδίκη της ιρανής έγινε σύμβολο στα αργυρώνητα από τις ΗΠΑ ΜΜΕ (των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων).
Έγινε σύμβολο αγωνιστικής δράσης όλων των «προοδευτικών» πολιτικών κομμάτων της Ευρώπης, μιας και εξυπηρετεί την αμερικάνικη πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που σχεδιάζουν την επίθεση στο Ιράν.
Ένας σχεδιασμός που απαιτεί πρώτα την...

 παραπληροφόρηση (πλύση εγκεφάλου) της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Γνωστές αυτές οι ψυχολογικές επιχειρήσεις της αμερικάνικης Cia και δοκιμασμένες… (Βαλκάνια, Ιράκ, Κόσσοβο και σια…).
Οι ευρωπαίοι πολιτικοί γιατί «παίζουν» ανοιχτά το παιχνίδι των ΗΠΑ;
Τα προοδευτικά κόμματα γιατί εκτελούν πιστά τις εντολές των ΗΠΑ και ειδικά στην περίπτωση της Sakineh Ashtiani, έχουμε την πιστοποίηση πως εξυπηρετούν σε γνώση τους μια επιχείρηση της CIA, αφού ο ίδιος ο ιρανός πρόεδρος Ahmadinejad δήλωσε: «ακόμη δεν έχει υπάρξει καταδίκη»;

* Θα υπάρξουν ελληνικά ΜΜΕ, δημοσιογράφοι κι όχι αργυρώνητοι υπάλληλοι της CIA, που θα τολμήσουν να «θίξουν» την υποκρισία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: