ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.10

«Τροπαιούχος» από το... εξωτερικό

thumb

Του Δημήτρη Μυ

Ολοκληρώνει αύριο και επιστρέφει στην Αθήνα, «τροπαιούχος» ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ. Στην ομιλία του στη ΓΣ του ΟΗΕ εμφανίστηκε «μέγιστος» να έχει κάνει το καθήκον του για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας του (μας) και να προσφέρει ιδέες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προβλημάτων. Ο πρωθυπουργός, πράγματι, «γράφει» στο εξωτερικό. Εντός έχει...κάποιες δυσκολίες με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθεί επιστρέφοντας.

Πρόκειται, ωστόσο, για δυσκολίες οι οποίες προκύπτουν από την πολιτική του επιλογή να ικανοποιεί και να εισπράττει το χειροκρότημα των συνομιλητών του στο εξωτερικό, ειδικά των Αμερικανών...

Γιατί είναι καταγοητευμένοι μαζί του οι Αμερικανοί δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς. Ήδη έχει αμερικανοποιήσει απόλυτα το σύστημα υγείας, την παιδεία, τις εργασιακές σχέσεις. Μετατρέπει την Ελλάδα σε παράδεισο για τους fast track «επενδυτές». Όποιος γουστάρει, μπορεί να απολύει χωρίς αποζημιώσεις, να απασχολεί όποιον θέλει, όποτε θέλει και για όσο θέλει τους... δουλοπάροικούς του. Μπορεί να χτίζει, να γκρεμίζει, να μπαζώνει, χωρίς να δίνει λογαριασμό στις χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες, τις ενστάσεις, τις natura. Αυτή η «χώρα –παράδεισος» , χωρίς πολλές κουβέντες ικανοποίησε το αμερικανικό αίτημα για φρενάρισμα των ρωσικών ενεργειακών σχεδίων και συνδέθηκε ταχύτατα με τον ισραηλινό στρατιωτικό βραχίονα. Αυτή η κυβέρνηση θα φροντίσει να ικανοποιηθεί η αμερικανική απαίτηση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβρη υιοθετώντας μια ευρύτερη αντίληψη γύρω από το θέμα της ονομασίας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι , όπως ακούγεται, η Αμερικανική Τράπεζα (BOA) επαναδραστηριοποιείται έντονα στην Αθήνα, νοικιάζοντας μάλιστα κτίριο απέναντι από την αμερικανική πρεσβεία, προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο φαγοπότι της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας η οποία ξεκινά....

Είναι λοιπόν, προφανές, γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου, αποσπά το ζεστό χειροκρότημα των «αγορών». Το ίδιο προφανές είναι, ότι αυτό το ξένο χειροκρότημα θα του κοστίσει σε ψήφους εντός. Όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία, καθώς φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, «παίζει» για άλλο κοινό....

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: