ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.10

παράνοια!!!


πραγματική παράνοια!!!

ο Πάγκαλος απαντάει σε όσους του λένε για τα λεφτά που φαγώθηκαν :''μαζί τα φάγαμε τα λεφτά (λαός και πολιτικοί),όταν σας διορίζαμε για χρόνια'',(και η πλάκα είναι ότι έχει δίκιο)!!!

επίσης βλέπουμε από τα περίφημα ''πόθεν έσχες'' των πολιτικών,ότι σχεδόν όλοι τους τα πάνε περίφημα με τις προσωπικές τους περιουσίες και με τα οικονομικά τους,τα οποία αυγατίζουν κάθε χρόνο,αντίθετα τα έχουν κάνει σκατά με τα οικονομικά της χώρας και την έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία!!!

και τέλος την ώρα που η χώρα βουλιάζει με αποκλειστική ευθύνη όλων των πολιτικών κομμάτων και όλων των πολιτικών,αυτοί συνεχίζουν να ερίζουν μεταξύ τους είτε από τα ''μπαλκόνια'' της ΔΕΘ,είτε από τα ''μπαλκόνια'' των τηλεοπτικών εκπομπών!!!

να το ξαναπούμε;;

παράνοια!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάγκαλος το χυδαιότερο φασιστοειδές της βουλής δεν σταματά πουθενά μπορεί να πει όποια ακρότητα και χυδαιότητα μπορεί να φαντασθεί κανείς χωρίς να ιδρώσει το αυτί του. Αλλά σε τέτοιους καιρούς που ζούμε μπορεί και τα κάνει.