ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.10

Η Γραμματεία Πολιτική Προστασίας, ξέρει από πανικό και ΧΑΟΣ?

This is only a test...
Οι ( τεχνολογικά) Ηνωμένες Πολιτείες από το 1951 , κι αφού πήραν το μάθημά τους από την επίθεση στο Perl Harbour , εφάρμοσαν ένα σύστημα άμεσης μαζικής και έγκυρης προειδοποίησης του πληθυσμού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Είτε επρόκειτο για αεροπορική πυρηνική επίθεση από τους Ρώσους , είτε άφιξη κυκλώνων (tornado) στην στεριά, οι πολίτες έπρεπε όχι μόνο να προειδοποιηθούν , αλλά και να γνωρίζουν τι ακριβώς να κάνουν, ώστε να μη προκληθεί πανικός και ΧΑΟΣ.
Απλά και ευφυέστατα, συνέδεσαν τα "παρατήρια" επερχομένων κινδύνων με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κυβέρνησης, η οποίες με την σειρά τους μπορούσαν να βρεθούν σε δευτερόλεπτα σε "ανοιχτή γραμμή" με τους άμαχους.
Πως? Από τότε μέχρι και σήμερα, οι Ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί είναι συνδεμένοι με το "στρατηγείο" της Κυβέρνησης, και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ τουλάχιστο μια φορά την εβδομάδα, αλλά με τυχαία επιλογή της ώρας, να διακόπτουν το πρόγραμμά τους και να εκπέμπουν το ακόλουθο μήνυμα.
This is a test. For the next thirty seconds, this station will conduct a test of the EmergencyBroadcast System. This is only a test."
Για μισό λεπτό θα ακούγεται ένας διαπεραστικός ήχος, και μετά θα ακολουθεί το μήνυμα...If this had been an actual emergency, the Attention Signal you just heard would have been followed by official information, news or instructions."
Για πολλά χρόνια τα ραδιόφωνα που πωλούνταν στη Αμερική, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ είχαν ένα σημάδι σε συγκεκριμένη συχνότητα στα A.M.όπου οι ακροατές μπορούσαν να συντονιστούν άμεσα και να ακούσουν νέα και οδηγίες, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Βέβαια μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και προσαρμογές ώστε το σύστημα EBS να ανταποκριθεί στο ρόλο του.
Ας το σκεφθούν λίγο οι σοφοί "Προστάτες" μας, και δεν είναι κακή ιδέα να αντιγράφουμε κάτι τόσο απλό, φτηνό, και αποτελεσματικό από τους ιμπεριαλιστές. Όχι μόνον τα αρνητικά.
Οι Σειρήνες πολέμου είναι χρήσιμες για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, και η ενημέρωση Ράδιο αρβύλα, δυστυχώς δεν πρόκειται να μας προφυλάξει...
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: