ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.10

(Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ) Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΠΕ.: ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ (και μη χειρότερα)

Αποδελτιώνουμε ειδησάριον από τα απόνερα του «ανασχηματισμού» (της μεταλλαγμένης «Κυβέρνησης του Μνημονίου»):
«Πρέπει να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό. Χρειάζεται νοικοκύρεμα, διαμόρφωση συγκροτημένης πολιτικής ενσωμάτωσης και ένταξης, ταυτόχρονα και... διεκδικητική θέση απέναντι στους γείτονες μας, καθώς η χώρα μας δέχεται μεγάλες μεταναστευτικές ροές», σημείωσε η κα Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας της Αθήνας, στο Ρ/Φ της ΝΕΤ 105,8 και στην εκπομπή των Τ. Σαράντη και Π. Τσούτσια, δίνοντας τους βασικούς άξονες για την πολιτική που θα ακολουθήσει, ως Υφυπουργός αρμόδια για τα μεταναστευτικά ζητήματα.
Αλλά, τι επιθυμεί να ανατρέψει η Πασιονάρια της «Β΄ Αθηνών»; Το δηλώνει ευθαρσώς η ίδια: «Την υπάρχουσα κατάσταση σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό». Ποιος διαμόρφωσε αυτή την κατάσταση; Ποιος κυβερνούσε στις 6 Σεπτεμβρίου (πριν κληθεί -μαύρα μεσάνυχτα- να σώσει τη Χώρα η εξαδέλφη του τέως Δημάρχου Πάρου και νυν «Αντ’ Αυτού-Πρωθυπουργεύοντος»); Ποιος έχει καταστήσει τους Έλληνες αιχμάλωτους στον τόπο τους; Ποιος μετέτρεψε την Ελλάδα σε παράδεισο της λαθρομετανάστευσης (σε σημείο που η λαθρομεταναστευτική ιδιότης να αποτελεί, εντός ολίγου, πρωτεύον προσόν – ακόμη και για το ΑΣΕΠ); Ποια ανατροπή ευαγγελίζεται η νέα Υφυπουργός; Μήπως αυτή που περιχαρής εξεφώνησε, στο περιθώριο της εν Θεσσαλονίκη επισκέψεώς του, ο λαμπρός Ηγεμών και Πρίγκηψ του Μνημονίου Γεώργιος; Ο οποίος δήλωσε επί λέξει: «Τη στιγμή που άλλες Χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά εμείς ανοίγουμε τις πόρτες…». Έτσι μπράβο, Αρχηγέ! Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τους κακεντρεχείς, που, μετά από αυτή την δήλωση, υπενθύμιζαν κάτι για κάποιον που «βρήκε τη γενιά του κτλ, κτλ». Εμείς θα συμφωνήσουμε: Άνοιξε τις πόρτες!… Και ξέρεις: μετά τις πόρτες, έρχεται το πλακωτό – κι ακολουθεί το «φεύγα»…
Οπωπητήρ

Φ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επένδυση στον Αστακό σε “θολό” τοπίο
Του Γιώργου Κεραμιτζόγλου

Άλλη μια «φούσκα» που έχει αρχίσει να…. ξεφουσκώνει είναι η επένδυση για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Μια επένδυση που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως «πράσινη» όμως το τελικό προϊόν της επένδυσης μόνο πράσινο δεν είναι.
Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.Πρόκειται για ένα καύσιμο που αποφεύγεται στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας.
Αυτό συμβαίνει διότι απαιτείται η λήψη πολύ αυστηρών προφυλάξεων για την αποφυγή ατυχημάτων που προκαλούν βιβλικές καταστροφές. Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην το διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής. Το LPG αντλεί την «κακή του φήμη» κυρίως από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο λόγος για το τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων στην περιοχή.Την ώρα που προχωράει από την κυβέρνηση η επένδυση στην περιοχή Πλατυγιάλι του Αστακού για την εγκατάσταση μονάδας LPG από το Κατάρ, οι κάτοικοι μιλούν για μια επένδυση που θα ερημώσει την περιοχή.