ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.10

Ανοικτή επιστολή (έκκληση απελπισίας) προς τους Έλληνες δικαστές .


Γράφει η Ιδεοπηγή.

Πιστεύοντας βαθειά στη δικαιοσύνη και αγαπώντας την πατρίδα μου γράφω αυτή την επιστολή και την απευθύνω στους Έλληνες δικαστές.

Δεν έχω καμία θέση ή εξουσία, είμαι ένας απλός πολίτης και έχω την πεποίθηση ότι πολλοί άλλοι Έλληνες πολίτες θα ήθελαν να στείλουν παρόμοια επιστολή.

Αγαπητοί δικαστές, γνωρίζετε την αγάπη, εμπιστοσύνη, σεβασμό και εκτίμηση που σας έχουν οι Έλληνες πολίτες.

Είστε το τελευταίο αποκούμπι του φτωχού, ανίσχυρου και κατατρεγμένου Έλληνα και η στερνή του ελπίδα.

Γνωρίζεται πληθώρα άξιων δικαστών που έμειναν στην ιστορία με τις αποφάσεις τους σε δύσκολους καιρούς και τιμώνται ανάλογα μέχρι και σήμερα.

Γνωρίζεται σαν μορφωμένοι και επιστήμονες του δικαίου ότι πολλοί νόμοι ψηφίζονται «κομμένοι» και «ραμμένοι» στα μέτρα εξυπηρέτησης συμφερόντων μεγαλοσχημόνων και πολιτικάντηδων (πχ ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών).

«Ο κόσμος τόχει τούμπανο και ‘μείς κρυφό καμάρι» λέει ο σοφός λαός όσο αφορά την καταλήστευση των κόπων του Ελληνικού λαού που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια (οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες κτλ).

Πως γίνεται να είναι σε όλους γνωστοί όσοι κατακλέψανε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το βιος του Έλληνα και να μένουν ατιμώρητοι;

Πως γίνεται τα γνωστά «τρωκτικά» να παρανομούν και να διακηρύσσουν ότι είναι αθώοι ανεμίζοντας προκλητικά απαλλακτικά βουλεύματα ή αθωωτικές αποφάσεις;

Πως γίνεται τα υπερχρέη που φόρτωσαν οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα και διαμοιράστηκαν στους ημετέρους να τα πληρώσει ο λαός;

Πως γίνεται να κυβερνά επί της ουσίας η τρόικα και να υποδουλώνεται η Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους;

Οι πολιτικοί όντες υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα αλληλοκαλύπτονται με τον τραγέλαφο των εξεταστικών επιτροπών.

Θυμίζω την εξεταστική για τα εξοπλιστικά που έγινε πριν λίγα χρόνια με πρόεδρο τον κ. Τραγάκη και δεν βρήκε τίποτε το επιβαρυντικό.

Σήμερα οι απαλλαγέντες απ’ τον κ. Τραγάκη ελέγχονται για το πώς απέκτησαν τόσο μεγάλες περιουσίες.

Το πολιτικό κατεστημένο κινείται στη λογική «κάνε εσύ τώρα που είσαι στην εξουσία, εγώ θα σε καταγγέλλω αλλά όταν θάρθω εγώ στην εξουσία δεν θα σε τιμωρήσω, το ίδιο θα κάνεις και εσύ», και ούτε «γάτα ούτε ζημιά».

Η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων όπως πιστεύω είναι η δικαιοσύνη και εσείς οι Έλληνες δικαστές.

Αν δεν πάρετε σαν υπεύθυνοι κρατικοί λειτουργοί τις απαραίτητες αποφάσεις για να καθαρίσετε την κόπρο του Αυγεία καήκαμε, δεν έχουμε άλλο στήριγμα.

Στα δημοκρατικό πολίτευμα η δικαιοσύνη είναι αυτή που εγγυάται την νομιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία του.

Έχω την βεβαιότητα ότι ο λαός είναι πρόθυμος να στηρίξει τους Έλληνες δικαστές που θα θελήσουν να επιβάλουν το νόμο.

Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και δεν διακρίνονται απ’ τη δικαιοσύνη σε πλούσιους και φτωχούς, σε δεξιούς και αριστερούς, σε μαύρους και άσπρους παρά μόνο σε ενόχους και αθώους.

Αυτό είναι το αίτημά μας χωρίστε τους ενόχους απ’ τους αθώους και τιμωρήστε όσους πρέπει.

Προς τους Έλληνες δικαστές με απεριόριστο σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: