ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.10

Για περάστε, για περάστε...


Δηλαδή όλοι θα περάσουν στην Ημερίδα για τη ρύθμιση της αγοράς των παιγνίων στην Ελλάδας στις 21 Σεπτεμβρίου (http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/8550dc25-2f23-4d9c-9af7-a6b82b5fe493) , εκτός από εμάς, τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης, τους απλούς πολίτες. Θα βρίσκονται εκει οι κύριοι του ΟΠΑΠ, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών κτλ κτλ για να βαυκαλιστούνε, να πούνε πόσο υπέροχα τα καταφέρανε, που τώρα καταφέρανε και μαντρώσανε τον τζόγο γιατί πριν όλα ήταν ανεξέλεγκτα, ενώ τώρα με το καινούριο νομοθέτημα τον γνωστό και ως «φρουτάκια σε κάθε γειτονιά», όλα θα λυθούν...Εσύ σουτ απλέ ασήμαντε πολίτη, η γνώμη σου δεν ζητάται, απλά άγεται και φέρεται ως προειλλημμένη, δεν υπάρχεις, είσαι στα όρια του στατιστικού λάθους, δεν τους απασχολείς, είσαι απλά μια αναλώσιμη μονάδα και τίποτε άλλο.

Η μη πρόκληση ουσιαστικού διαλόγου μέσω έστω και μιας απλής πρόσκλησης κίνησης πολιτών, είναι ίδιον μιας κυβέρνησης δίχως πολιτικές λύσείς, ή οποία υποτάσσεται σε λογικές μαυραγοριτισμού και μεγαλοσυμφερόντων.
Ες αύριον τα χειρότερα λοιπόν!
Σώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: