ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.10

-CityMouse! -The town mouse and the country mouse.


«Χρυσές» συνταξιοδοτήσεις στα 45-50.
Εφημ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
16 Σεπτεμβρίου 2010 σελ. 24.

Αιτήσεις για …«χρυσές» συνταξιοδοτήσεις στα 45 ή 50 τους χρόνια και με 25 χρόνια εργασίας ετοιμάζονται περίπου 100 εργαζόμενοι στις θυγατρικές ασφαλιστικές εταιρίες της Εθνικής και της Αγροτικής Τραπέζης (Εθνική Ασφαλιστική και Αγροτική Ασφαλιστική) καθώς δεν εθίγησαν από τον νέο ασφαλιστικό νόμο, ώστε να τύχουν των λίαν ευεργετικών προϋποθέσεων όσον αφορά τον τρόπο που θα αποζημιωθούν, καθώς στην περίπτωσή τους υπάρχουν ασφαλιστικά συμβόλαια, με τα οποία χορηγούνται αποζημιώσεις σημαντικού ύψους. Παράλληλα όμως ,όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, οι διορισμένες από την Κυβέρνηση διοικήσεις των προαναφερθεισών ασφαλιστικών εταιριών έχουν λάβει εντολή να αποδεχθούν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης και στη θέση τους να προσλάβουν νέους υπαλλήλους , οι οποίοι προφανώς θα τους υποδειχθούν από τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά των διοικήσεων των δύο προαναφερθεισών ασφαλιστικών εταιριών, η θέση που διατυπώνεται είναι ότι το νομικό καθεστώς της συνταξιοδότησης είναι δεδομένο και ότι αν εκείνοι οι υπάλληλοι που έχουν τις προϋποθέσεις για συνταξιοδότηση, ζητήσουν να συνταξιοδοτηθούν, οι διοικήσεις δεν μπορεί παρά να αποδεχθούν τις αιτήσεις τους, Και φυσικά τα κενά που θα προκύψουν, θα καλυφθούν με διορισμούς νέων υπαλλήλων με συμβάσεις μεταξύ των εταιριών και των ενδιαφερομένων..

===================================================================

=Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πως ”παίζεται”, το “κόλπο της 25ετίας”

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=26.06.2007,id=9812004

«….Προς τούτο γίνεται κατάχρηση της πρόβλεψης του καταστατικού(του ΤΑΥΣΟ) για συνταξιοδότηση των υπαλλήλων με 25ετία χωρίς όριο ηλικίας στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Έτσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», με απόφαση των οικείων διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων (σημ.: στους ασφαλισμένους και πολλοί υπάλληλοι των συνεταιρισμών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.), «καταργούνται» οι θέσεις διά της…μετονομασίας των. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός των εξυπηρετήσεων μεταβιβάζεται στους φορολογούμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν, μέσω προϋπολογισμού, τα ρουσφέτια και τις λεγόμενες αναδιαρθρώσεις….»

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:
=ΤΑΥΣΟ Αγροτική Ασφαλιστική 25 χρόνια εργασίας και 45ο έτος - Αναζήτηση Google
=Ρεγάλο 10 εκατ. ευρώ σε ημέτερους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. - Αναζήτηση Google
=ΠΟΝΗΡΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ GOLDEN BOYS. - Αναζήτηση Google
=Το πρωί συνάντηση στο Υπουργείο και…. το βράδυ μαζί στο «Μεζεδοπωλείο»…. - Αναζήτηση Google

Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: