ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.10

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ -- ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞ ΑΕ, ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ --- ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ:
Όπως ήταν με την απλή λογική, αναμενόμενο μετά τους φωτογραφικούς όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού, υπέρ της εταιρείας καθαριότητας (ΚΑΙ προσλήψεως επιστημονικού προσωπικού!!! και όχι μόνο) ΑΝΑΞ ΑΕ, υποβλήθηκε προδικαστική προσφυγή 17 και 18-8-2010, κατά των όρων της διακήρυξης του νόθου διαγωνισμού.
Η Επιτροπή Εξέτασης Προσφυγών και Ενστάσεων διαγωνισμών του Γ.Ν. Τρικάλων, επιλαμβάνεται νόμιμα και εμπρόθεσμα την 19ην-8-2010 και με ένα ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, κάνει αποδεκτή τη προσφυγή της ΟΕ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, και κάνει νόμιμα εμπεριστατομένες προτάσεις για διόρθωση των προκλητικών και φωτογραφικών όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού.
Το υπό την Διοικήτρια ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΣΑ Διοικητικό Συμβούλιο της συμφοράς, γράφει στα παλιά του υποδήματα τις προθεσμίες για λήψη απόφασης και στην υπ' αριθ. 23/20-8-2010 συνεδρίασή του, ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με το 387/20-8-10 Πρακτικό Δ.Σ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και το αναβάλει, ενώ εντός της ίδιας μέρας, ο Νομικός Σύμβουλος του Γ.Ν. Τρικάλων, με την υπ' αριθ. πρωτ. 16091/20-8-2010 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ του, αφού παρουσιάζει στο ΔΣ τα πραγματικά και νομικά δεδομένα, στοιχειοθετεί τη νομιμότητα και βασιμότητα της προδικαστικής προσφυγής της προσφεύγουσας ΟΕ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ταυτίζεται ουσιαστικά και τυπικά με την ομόφωνη γνωμάτευση της Επιτροπής Εξέτασης Προσφυγών και ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ υπέρ της επικύρωσης της εμπεριστατωμένης απόφασής της!!!!
Επίσης ο Νομικός Σύμβουλος του Γ.Ν. Τρικάλων, προτείνει να ανακληθεί η υπ' αριθ. 14364/10 Διακήρυξη του Ανοικτού Διαγωνισμού "Για την Ανάδειξη Εργολάβου Καθαριότητας του Γ.Ν. Τρικάλων" και να επαναπροκηρυχθεί άμεσα το έργο της καθαριότητας με νέο διαγωνισμό, με τροποποιημένους τους όρους της διακήρυξης, που θα γίνει από νέα τριμελή επιτροπή προμηθειών, για την επανεξέταση όλων των όρων της διακήρυξης του έργου καθαριότητας του Νοσοκομείου!!!!!
Στο τέλος, ο Νομικός Σύμβουλος του Νοσοκομείου, δεν παραλείπει να τονίσει στο Δ.Σ., ότι πρέπει τα μέλη του να λάβουν σοβαρά υπόψη, ότι ήδη γίνεται δικαστική διερεύνηση για τις διαδικασίες του εν λόγω διαγωνισμού!!!!!
Μετά από ένα παράνομο 20ήμερο αποχής, το Δ.Σ. του Γ.Ν. Τρικάλων, στην υπ' αριθ. 27/7-9-2010 συνεδρίασή του, λαμβάνει τη πιο σκανδαλώδη απόφαση που έχουν δει τα μάτια μου. Η Διοικητής ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΣΑ, προσκομίζει στη συνεδρίαση μια δικολαβίστικη αλλά νομικά γελοία εισήγηση με αβάσιμες αρλούμπες, τις οποίες σαφώς έχει συντάξει νομικός, ο οποίος όμως ντρέπεται να υπογράψει τις προτεινόμενες παρανομίες και η ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΣΑ το εμφανίζει σαν δική της εισήγηση!!!!!
Με αυτό το κατάπτυστο κείμενο, ο αόρατος συντάκτης και η επικίνδυνη Διοικητής του Νοσοκομείου, εξισώνουν τις καθαρίστριες με επιστημονικό προσωπικό ή με ....τεχνολογικό προϊόν!!!!!!!! για να τονίσουν πολυπλοκότητα έργου!!!!!!
Επίσης υποκρίνεται πως δήθεν η προσφεύγουσα εταιρεία δεν έχει έννομο συμφέρον και ψεύδεται ότι μπορεί να συμμετάσχει, αφού στην ίδια κοτσάνα γράφει, ότι πριν από την ανάληψη της δουλειάς καθαριότητας, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει (ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ), ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 100 ΑΡΓΌΣΧΟΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ. Αυτή την ιδιαίτερα φωτογραφική ιδιότητα, και μάλιστα στη περιοχή της παντοκρατορίας της, σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, μόνο η ΑΝΑΞ ΑΕ μπορεί να την έχει, όταν με κάθε μέσον, βρίσκουν τρόπο να παρακάμπτουν κάθε νόμιμη διαδικασία και να της δίνουν τις δουλειές, οπότε μπορεί να φτιάξει και τη παράνομα ζητούμενη κατάσταση ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!!!. Σε όλες τις μέχρι τώρα διαδικασίες, όπου συμμετέχει η ΑΝΑΞ ΑΕ, στη τελική διαδικασία εκτιμησης των οικονομικών προσφορών, μένει χωρίς αντίπαλο. Γκέκε, συντάκτη της αρλούμπας????? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: